zondag, februari 17

MOVIE REVIEW: Silicon Valley – seizoen 1 (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BX_SILICONS1_DVD_SC_2D_6f47edfdZowel Steve Jobs als Mark Zuckerberg trokken er ooit met hun boterhammendoos naar het werk, en het gebied bulkt van de knappe koppen. Ook regisseur Mike Judge (Office Space, King of the Hill, Beavis & Butt-Head) was er even tewerkgesteld, en met Silicon Valley schreef hij een bijzonder knappe en vooral hilarische reeks over z’n ervaringen in het walhalla voor techneuten. Deze reeks van HBO werd reeds genomineerd voor een Golden Globe en 5 Emmy® Awards, en is inmiddels uitgegroeid tot een echte hit in de Verenigde Staten.

Het eerste seizoen van Silicon Valley is vanaf 22 april beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Excentriekelingen Alec Berg en Mike Judge presenteren Silicon Valley, een gloednieuwe comedyserie die zich afspeelt in de hightech goudkoorts van het moderne Silicon Valley, waar degenen die het meest succesvol zijn het minst goed met succes om kunnen gaan.

SLOTSOM:

Deze reeks van HBO werd reeds genomineerd voor een Golden Globe en 5 Emmy® Awards, en is inmiddels uitgegroeid tot een echte hit in de Verenigde Staten en dit volledig ter recht. 762878_1925356_3840x5760

De twee legendes Alec Berg en Mike Judge presenteren met Silicon Valley, een gloednieuwe comedyserie die zich afspeelt in de hightech goudkoorts van het moderne Silicon Valley, waar degenen die het meest succesvol zijn het minst goed met succes om kunnen gaan.

Naast een sterke verhaallijn kan deze reeks rekenen op een topcast, wat samen garant staat voor een leuke en interessante reeks. Zijn er ‘nerds’? ja! is deze reeks ‘nerdisch’? neen! het was verfrissend te volgen hoe grootmeester van de comedy Mike Judge omgaat met de technische feiten waar het in ‘the valley’ om gaat.

In Amerika wordt inmiddels aan seizoen 3 gewerkt en ik kijk alvast uit om verder te kunnen kijken met seizoen 2!

AVH

copy ZALUWarnerHomeVideoFalloutHitsCES2008-jmke-21086

 

 

BONUSMATERIALEN
• Making Silicon Valley
• Techcrunch: Disrupt!
• The Hacker Hostel
• Audio Commentary with Cast & Crew

Share.

About Author

Leave A Reply

*