zondag, september 27

MOVIE REVIEW: Spider-Man: Far From Home (SPHE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

‘Spider-Man: Far from Home’ speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury in een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij mede-superheld Mysterio.

Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van ‘Spider-Man: Far From Home’ een exclusieve 3 disc 4K Ultra HD steelbook in gelimiteerde oplage uit. De steelbook bevat de UHD movie disc, een Blu-ray movie disc en een Blu-ray bonus disc met allerhande exclusief bonusmateriaal.

Jake Gyllenhaal and Tom Holland star in Columbia Pictures’ SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME.

SLOTSOM:

Spiderman goes Europe… Far From Home is de tweede film met de jeugdige Tom Holland in de hoofdrol. De voorganger, Spider-Man: Homecoming, fuseerde de wereld van de muurkruiper voor het eerst met het Marvel-universum. Peter Parker is ditmaal geen beginnend student, zoals in voorgaande sequels, maar een zestienjarige scholier die op ‘schoolreis’ is in Europa!

Michelle (Zendaya) catches a ride from Spider-Man in Columbia Pictures’ SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME.

Een superheld wil ook wel eens een vakantie. Zeker als hij nog maar 16 is, en verliefd. Wanneer Peter Parker (Tom Holland) zijn koffer pakt voor een schoolreis naar Europa, laat hij na enig aarzelen zijn Spider-Man-pak thuis. Hij wil werk maken van zijn gevoelens voor klasgenoot MJ (Zendaya) en de wereld redden past daar dus toch niet bij.

Opvallend zijn de vele Europese locaties, zo zien we naast Venetië steden als Berlijn, Londen en Praag de revue passeren.

Een succesvol vervolg dat elke fan zal weten te bekoren!

Share.

About Author

Leave A Reply

*