donderdag, oktober 22

MOVIE REVIEW: Supergirl – seizoen 4 (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supergirl krijgt te maken met haar grootste uitdaging ooit: door National City verspreidt zich een golf van afkeer van alles wat buitenaards is, aangewakkerd door Agent Liberty. Kara Danvers neemt de nieuwe onderzoeksjournaliste Nia Nal onder haar hoede bij CatCo Worldwide Media en samen proberen ze te achterhalen welke problemen de samenhorigheid in de stad ondermijnen. Intussen moet ze als Supergirl de strijd aangaan met alle schurken die hun kans schoon zien in deze tijden van verdeeldheid. Hoe kan Supergirl de mensen weer samenbrengen als zij, zelf een alien, precies is waarvoor ze zo bang zijn?

“How Does She Do It?” — Kara’s two identities are stretched thin when Supergirl must protect National City from a series of bombings and Kara is tasked with babysitting Cat’s son, Carter, on SUPERGIRL, Monday, Nov. 16 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured left to right: David Harewood and Melissa Benoist
Photo: Robert Voets/Warner Bros. Entertainment Inc.
© 2015 WBEI. All rights reserved.

SLOTSOM:

“The Girl of Steel is back” en het verhaal van DC‘s Supergirl op The CWgaat verder waar we eindigden in seizoen 3: het vertrek van Legion of Super-Heroes en Winn, de ontmaskering van Guardian, de slechte relatie tussen Supergirl en Lena Luthor en zeker niet vergeten het stoppen van Reign. Je zou denken dat Supergirl genoeg aan haar hoofd heeft, maar niets is minder waar.

Het nieuwe seizoen van Supergirl voldoet niet echt aan de verwachtingen… De afleveringen blijven een mix van actie en drama, maar kan uiteindelijk niet echt overtuigen. Nu Winn weg is, is het aan Brainiac om de grappige noot te brengen in de afleveringen. Van één ding mogen we zeker zijn de Melissa Benoist blijft haar taak als Supergirl subliem neerzetten net als de rest van de hoofdcast. Dus dat maakt het extra spijtig dat de verhaallijnen niet voldoende sterk zijn om het totaalbeeld samen te laten vloeien.

“Fight or Flight” — Supergirl’s powers are tested when Reactron, one of Superman’s formidable enemies, arrives in National City and targets the young hero, on SUPERGIRL, Monday, Nov. 9 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured: Melissa Benoist
Photo: Cliff Lipson/CBS
©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Afleveringen:

 1. The American Alien
 2. Fallout
 3. Man of Steel
 4. Ahimsa
 5. Parasite Lost
 6. Call to Action
 7. Rather the Fallen Angel
 8. Bunker Hill
 9. Elseworlds
 10. Suspicious Minds
 11. Blood Memory
 12. Menagerie
 13. What’s So Funny About Truth, Justice, and the American Way
 14. Stand and Deliver
 15. O Brother, Where Art Thou?
 16. The House of L
 17. All About Eve
 18. Crime and Punishment
 19. American Dreamer
 20. Will the Real Miss Tessmacher Please Stand Up?
 21. Red Dawn
 22. The Quest for Peace

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*