zondag, mei 19

Movie review: TARANTINO XX Box Set

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tarantino-XX-Collection-Blu-Ray-Box3DMetSticker-HRlogo ZALU movieDeze unieke boxset bevat 8 films die door Quentin Tarantino persoonlijk zijn gekozen om de eerste 20 jaar van zijn indrukwekkende carriere te illustreren.

De Tarantino XX Collection bevat naast de filmklassiekers Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Kill Bill Vol. 1, Reservoir Dogs, Kill Bill Vol. 2, Jackie Brown, Death Proof en True Romance bovendien 8 uur aan nooit eerder verschenen bonusmateriaal.

SLOTSOM:

Enfant terrible, genie, superstrange,… enkele dingen die je vaak de revue hoort passeren als het over DE Quentin Tarantino gaat! Deze opvallende regisseur is inmiddels 20 jaar in het vak sinds hij zijn debuut maakte met de misdaadfilm Reservoir Dogs!

In deze 20 jaar kan Tarantino terugblikken op verschillende juweeltjes en de belangrijkste hiervan zijn verzameld in deze box set.

Bijna al het werk van Tarantino kan je samenvatten in één bepaald filmgenre en kenmerkend voor hem is het fors aantal uiterst gewelddadige scènes in vele van zijn films.

In 1995 en 2010 werd Tarantino genomineerd voor een Oscar voor Beste Regie en Beste Script voor de films Pulp Fiction en Inglourious Basterds. Hij mocht alleen voor het script van Pulp Fiction het beeldje in ontvangst nemen. Mogelijk weet zijn nieuwste film Django Unchained daar verandering in aan te brengen. Sinds kort ligt de 10 disc Blu-Ray en DVD verzamelbox Tarantino XX dus in de rekken en wij mogen 3 van deze prachtige DVD box sets WEGGEVEN! hou dus onze wedstrijden in de gaten…Flyer_Tarantino

In de Tarantino XX box zijn de volgende films terug te vinden: Reservoir Dogs, True Romance, Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2, Death Proof en Inglourious Basterds. De titel True Romance is niet door Tarantino geregisseerd, maar is in de box opgenomen op verzoek van de regisseur zelf, aangezien de film van wijlen Tony Scott een grote invloed gehad heeft op Tarantino’s carrière. QT leverde het script af.

Een absolute must have voor alle cinefielen en zeker voor de Tarantino fans!!! Dit is zo een set die je onmiddelijk MOET openen om er direct jouw lievelingsfilm uit te halen en opnieuw te bekijken… Ook de vele uren bonusmateriaal zijn interessant en hebben bijwerkingen: je kan namelijk niet stoppen met kijken en de daaropvolgende dag lijd je aan slaapgebrek…

Tarantino-XX-Collection-wrap-met-discs-3D-BR-HR

DVE
Copy 2013eOne Logo
Share.

About Author

1 reactie

  1. Pingback: TE WINNEN: 3x DVD box TARANTINO XX : Zalu.be News & More

Leave A Reply

*