maandag, april 12

MOVIE REVIEW: The Addams Family

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

The Addams Family, de eerste animatiefilm over deze griezelig grappige familie, is een familiefeest dat je niet wil missen! Als Gomez, Morticia en Wednesday herken je onder andere de stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron en Chloë Grace Moretz.

Knip met je vingers! The Addams Family is terug in de allereerste animatie komedie over deze knotsgekke griezelfamilie. Grappig, beetje vreemd, en super iconisch. The Addams Family geeft een volledig nieuwe betekenis aan wat het is om een goede buur te zijn.

Elsie Fisher as the voice of Parker in THE ADDAMS FAMILY, directed by Conrad Vernon and Greg Tiernan, a Metro Goldwyn Mayer Pictures film.
Credit: Metro Goldwyn Mayer Pictures
© 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

SLOTSOM:

Een familie die toch al even meedraait in Hollywood en die duidelijk nog niet ‘out’ is!

Het leven van de familie Addams wordt totaal op zijn kop gezet wanneer ze ontdekken dat de nabije buurtbewoners zich plotseling wel heel erg zenuwachtig gedragen. Ze worden aangespoord door een televisiepresentatrice, die maar al te graag van de gekke familie Addams af wil. Alsof dat niet genoeg is, moet dochter Wednesday voor de allereerste keer naar een openbare school en bereidt zoon Pugsley zich voor op een belangrijk optreden.

Chloë Grace Moretz as the voice of Wednesday Addams (left) and Charlize Theron as the voice of Morticia Addams (right) in THE ADDAMS FAMILY, directed by Conrad Vernon and Greg Tiernan, a Metro Goldwyn Mayer Pictures film.
Credit: Metro Goldwyn Mayer Pictures
© 2019 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Omdat The Addams Family haar basis vind binnen de ‘oude’ strips en de bestaande films, is niet alles even vernieuwend. Zoals bijvoorbeeld de loslopende hand, Thing, die rondloopt en met enige regelmaat piano speelt. Dit is helemaal niet storend, het is juist leuk om deze dingen terug te zien komen in de film, vooral als je bekend bent met de oude strips of series.

Opvallend zijn de catchy oneliners die de film echt een extra dimensie geven. Omdat de familie het tegenovergestelde is van de meeste andere gezinnen, zeggen ze dingen als: ´Schop je vader nog een goede nacht´, ´Maak het jezelf ongemakkelijk’ en ´doe je slechtst vandaag!´ Dit zijn elementen die zo gerkenbaar zijn en die de fan weten te bekoren!

Een geslaagde animatiefilm die jong en oud weet te bekoren!!!

WEDSTRIJD: Win 2x Blu ray van The Addams Family

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*