vrijdag, augustus 14

MOVIE REVIEW: The Last Ship – seizoen 4 (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Nathan James vaart opnieuw uit! In het vierde seizoen van The Last Ship, met Michael Bay als executive producer, steekt het schip de Middellandse Zee over en dat niet voor een plezierreisje!

Het vierde seizoen van The Last Ship is vanaf 6 juni beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Na de tragische gebeurtenissen van het vorige seizoen laat Tom Chandler (Eric Dane) zijn verantwoordelijkheden en heldenstatus achter zich. Hij zoekt, samen met zijn gezin, de troost en anonimiteit op van een vissersdorpje in Griekenland. Intussen ontdekt Commandant Slattery (Adam Baldwin) dat het virus nu wereldwijd landbouwgewassen bedreigt, wat de wereld dichtbij hongersnood brengt. Terwijl het schip de Middellandse Zee oversteekt om te zoeken naar een oplossing voor de voedselvoorziening, loopt Chandler in Griekenland zijn vijanden tegen het lijf. Zijn ´heroïsche queeste´ begint steeds meer op een herhaling van Homerus´ Odyssee te lijken.

SLOTSOM:

In het vierde seizoen van de post apocalyptische reeks The Last Ship waarin kapitein Tom Chandler (Erik Dane , Grey’s Anatomy) zijn gevecht tegen de haaien die azen op het virus tegen de rode griep mag voortzetten worden de fans van doom scenario’s opnieuw verwend.

De serie draait om de nasleep van een wereldwijde catastrofe, waarbij grote delen van de mensheid om het leven zijn gekomen. Het Amerikaanse marineschip de U.S.S. Nathan James wist die ramp te overleven en de bemanning moet er nu mee om zien te gaan dat ze een van de weinige overlevenden zijn.

Vele reeksen met het thema ‘einde van de wereld’ worden vanaf seizoen 2 vrij saai omdat alle verhaallijnen in de eerste 26 afleveringen opgebruikt zijn, dit is niet zo voor The Last Ship! Deze reeks weet de spanning er vrij goed in te houden en de verhaallijnen blijven boeien, dus zeker een aanrader!!

Ook in seizoen 4 weten de makers de spanning er in te houden en mogen we opnieuw rekenen op degelijke acteerprestaties van de cast. De eerste drie seizoenen speelde de bemanning van het schip een sleutelrol in het ontdekken van een geneesmiddel voor de Red Flu, maar eind vorig seizoen moest Chandler zijn status als kapitein opgeven. Hij besloot in zijn eentje op een Grieks eilandje te gaan leven, vergezeld door zijn familie. Ondertussen ontdekken Captain Slattery (Adam Baldwin) en de bemanning van het schip dat het virus nu de voedselvoorraad bedreigt en de wereldbevolking wederom het risico loopt uit te sterven. Terwijl de bemanning van het schip zoekt naar een oplossing, neemt Chandler het in Griekenland tegen zijn eigen vijanden op.

De serie scoorde in de Verenigde Staten gemiddeld 7 miljoen kijkers per aflevering en ook bij ons is deze reeks enorm succesvol en zal dan ook dit nieuwe seizoen veel fans weten te bekoren.

 

 

BONUSMATERIALEN

  • Inside the Last Ship
  • The Last Ship’s Odyssey

Share.

About Author

Leave A Reply

*