donderdag, juli 2

MOVIE REVIEW: The LEGO® Movie 2: The Second Part

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer DUPLO® aliens de vredige LEGO® wereld binnenvallen is Everything er niet meer zo Awesome! Emmett, Wyldstyle, Batman en co moeten opnieuw de LEGO® handjes in elkaar slaan om hun thuis en vrienden van de ondergang te redden.

The LEGO® Movie 2: The Second Part is een spetterend avontuur voor de hele familie. Bekende Hollywoodnamen als Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Ferrell en Channing Tatum lenen hun stem aan enkele van de vele bekende figuurtjes, in de Vlaamse versie hoor je onder andere Sven De Ridder, Ruth Beeckmans en Manou Kersting.

The LEGO® Movie 2: The Second Part is vanaf 26 juni beschikbaar op Blu-ray™ , DVD en Video on Demand.

SYNOPSIS
Het geluk van de inwoners van Bricksburg wordt wreed verstoord door een groot gevaar: LEGO® DUPLO®-indringers uit de ruimte vernietigen alles wat op hun pad komt! Om de angstaanjagende indringers te verslaan moeten Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden afreizen naar onbekende werelden, waarbij ze een vreemd sterrenstelsel ontdekken en ze van de ene in de andere muzikale situatie belanden!

SLOTSOM:

De animatiefilm van regieduo Phil Lord en Christopher Miller combineerde het Deense constructiespeelgoed waar we allemaal groot mee zijn geworden met een charmant verhaal over de goedgemutste bouwvakker Emmet die de strijd met Lord Business aanging.

The Lego Movie eindigde natuurlijk met de komst van de monsters van planeet Duplo. Na een heftige strijd is het ondertussen 5 jaar later en leven onze helden in een wasteland. Wanneer een onbekende vijand verschijnt en al Emmet zijn vrienden zoals Lucy, Batman en unikitty ontvoerd moet Emmet nu helemaal alleen aan de slag om zijn vrienden te redden waarbij hij ook nog eens volwassen dient te worden. Ondertussen wordt er een huwelijk voorbereid en probeert Lucy van alles om dit tegen te houden. Hij krijgt hierin hulp van de mysterieuze en stoere Rex Dangervest.

Voor de kids en de fans zeker een aanrader, leuke omzetting en een tof verhaal!

BONUSMATERIALEN

  • Commentary (BD)
  • Everything Is Awesome Sing-Along (BD)
  • They Come in Pieces: Assembling The LEGO® Movie 2 (DVD, BD)
  • Catchy Song” Music Video by Dillon Francis, T-Pain and Lay Lay (BD)
  • “Super Cool (Final Film Version)” Music Video by Beck, Robyn and The Lonely Island
  • Outtakes and Deleted Scenes (BD)
Share.

About Author

Leave A Reply

*