woensdag, juni 3

Mr. Bean viert 25e verjaardag met gloednieuwe afleveringen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanaf 1 juni, elke weekdag om 7u50 en 16u25

Mr Bean UK PR image (6)
Met wereldwijd ruim 61 miljoen fans op Facebook en 25 jaar gevuld met tv – afleveringen, films en nog veel meer is Mr. Bean op zijn verjaardag nog steeds onverminderd populair. Onmogelijk om de lachspieren onder controle te houden bij het zien van zijn gezicht, en vanaf 1 juni kunnen jong en oud opnieuw genieten van gloednieuwe avonturen van deze grappige, stuntelende antiheld, enkel en alleen op familiezender Boomerang!Mr Bean UK PR image (12)

Voor de productie van de animatieserie Mr. Bean gebruikte men de allernieuwste technieken, om zo de bewegingen en typische trekjes van Mr. Bean zo nauwkeurig mogelijk te kopiëren. Bovendien brengt de stemmenrol van Rowan Atkinson Mr. Bean écht tot leven.

Mr Bean UK PR image (9)

 

Nieuwe afleveringen van Mr. Bean animatiereeks
Wie kent hem niet: de slungelige en bijzonder onhandige Mr. Bean! De meest simpele handelingen veranderen bij hem keer op keer in een chaotische, maar hilarische situatie waar Mr. Bean alleen met veel creativiteit weet uit te komen. Een dag in het leven van Mr. Bean en zijn favoriete vriend Teddy is nooit saai en ook dit seizoen staat hem weer heel wat te wachten!

Zo wekt hij zelf elektriciteit op, wint hij een cruise, wordt hij onbedoeld leraar, maakt hij zijn eigen horrorfilm en wint hij onder hypnose een worstelwedstrijd. En na 25 jaar laat Mr.Bean zien dat hij nog lang niet genoeg heeft van al zijn doldwaze belevenissen in deze tijdloze animatiereeks. De animatieserie is helemaal op maat van jonge kinderen en ook ouders zullen genieten van de 52 gloednieuwe afleveringen van 11 minuten op Boomerang.

Over Boomerang
Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en gloednieuwe animatieseries. Boomerang richt zich op jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en hun familie, en biedt een spannende mix aan van luchthartige en grappige cartoons voor het hele gezin, zoals Scooby-Doo, Garfield, Tom and Jerry en Looney Tunes.
Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 13 talen en is een merk van Turner Broadcasting System, Inc. (TBS), een Time Warner bedrijf. In Vlaanderen is de zender te ontvangen via Telenet, Proximus, TV Vlaanderen en Numéricable. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl
Share.

About Author

Leave A Reply

*