woensdag, januari 23

Nieuwe afleveringen van Ben 10, The Tom and Jerry Show en tal van specials in februari op Cartoon Network en Boomerang!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Splinternieuwe afleveringen van Ben 10!


Vanaf 19 februari, elke weekdag om 18u50

Ben 10 is in februari terug met nieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad, zoals een filmmonster dat tot leven komt en vecht hij een oorlog uit met papieren vliegtuigen.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

Het regent opnieuw gehaktballen!

Vanaf 26 februari, elke weekdag om 17u35

Gebaseerd op de populaire animatiefilms van Sony Pictures Animation, keert de serie Het Regent Gehaktballen terug naar Swallow Falls vóór het plaatsje werd overspoeld door een gigantische voedselregen en sardines nog de drijvende kracht zijn achter de welvaart op het kleine eiland. Flint Lockwood is een leerling op de middelbare school en streeft ernaar om een serieuze uitvinder te worden in een wereld met meer dan alleen sardines. Wie weet veranderen zijn uitvindingen ooit de wereld, in plaats van te ontploffen in zijn gezicht. Samen met Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad die meteoroloog wilt worden, beleeft hij de grootste avonturen.

Kijk naar de nieuwe afleveringen van Het Regent Gehaktballen vanaf 26 februari elke weekdag om 17u35 uur exclusief bij Cartoon Network.

Special: We Bare Bears voor Internationale IJsberendag!
Vanaf 17 februari, zaterdag & zondag om 9u30

Cartoon Network viert de Internationale IJsberen Dag op 27 februari. Volg de knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in de ‘Wat Beren Leren – IJsbeer Houdt van je’ Weekends. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, is duidelijk. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken verzeild in de meest netelige situaties.
Nieuwe afleveringen van The Tom and Jerry Show!


Vanaf 12 februari, van maandag tot en met vrijdag om 17u50

Geniet met heel de familie van nieuwe afleveringen tijdens het derde seizoen van The Tom and Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Feest met de Looney Tunes!

Vanaf 10 februari, zaterdag en zondag om 10u

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen tijdens het Looney Tunes Feest. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In New Looney Tunes staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

De Looney Tunes weten jong en oud te entertainen, dus kijk met de hele familie naar het Looney Tunes Feest! Vanaf 10 februari ieder weekend om 10u bij Boomerang.

Share.

About Author

Leave A Reply

*