zondag, januari 24

Nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls en een New Looney Tunes paasspecial in de paasvakantie bij Cartoon Network en Boomerang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

De Powerpuff Girls zijn terug met nieuwe afleveringen!

Vanaf 15 april, elke weekdag om 20u15

De stad Townsville ziet eruit als een prachtige, bruisende stad, maar vergis je niet: er ligt kwaad op de loer! Er zijn maar drie meisjes die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, ook wel bekend als De Powerpuff Girls!

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen De Powerpuff Girls de hele wereld aan! Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste Powerpuff Girls afleveringen niet, vanaf 15 april elke weekdag te zien om 20u15 bij Cartoon Network.

Geen grap: vanaf 1 april nieuwe afleveringen van Gumball

Vanaf 1 april, elke weekdag om 16u15

De familie Watterson is een doodgewone familie. Papa is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mama in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in De Wonderlijke Wereld van Gumball, waar normaal toch een beetje vreemd is…

Marathon Mix

Iedere woensdag om 12u20

Kijk iedere woensdagmiddag vanaf 12u20 naar jouw favoriete series op Cartoon Network in de Marathon Mix. Iedere week zie je een nieuwe marathon, met onder andere Clarence en Summer Camp Island.

03/04 Clarence
10/04 Summer Camp Island
17/04 The Amazing World of Gumball
24/04 Craig of the Creek

Paaseieren rapen met de Looney Tunes!

Vanaf 18 april, van donderdag t/m dinsdag om 9u15

Vier Pasen samen met de New Looney Tunes! Vanaf 18 t/m 23 april zie je de leukste films en afleveringen van de New Looney Tunes voorbijkomen.

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds, met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering.

Nieuw seizoen Tom & Jerry

Vanaf 15 april, elke dag om 17u30

Geniet met heel de familie van het vierde seizoen van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Seizoen 4 zie je vanaf 15 april iedere dag om 17u30, alleen bij Boomerang

Share.

About Author

Leave A Reply

*