donderdag, augustus 6

Nieuwe seizoenen van Angry Birds, New Looney Tunes en nog veel meer in november op Cartoon Network en Boomerang!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ze zijn terug: nieuw seizoen Angry Birds

Vanaf 5 november, elke weekdag om 19u10

Het leven van de Angry Birds is niet makkelijk op Piggie Island. Red en zijn onbevreesde, gevleugelde maatjes Chuck, Matilda, Bomb, Blues en Terence moeten samenwerken om hun eieren – en hun toekomst – veilig te stellen van de sluwe Varkens. Met enkel hun verstand en een flinke dosis vastberadenheid nemen ze het op tegen de superieure technologie en de schijnbaar onoverkomelijke aantallen van de Varkens. Maar ze hebben een voordeel… de verbazingwekkende domheid van hun tegenstanders!

Angry Birds brengt de personages en avonturen van een van de meest geliefde videogames ooit tot leven en toont het plezier en de slinkse werelden van de Birds en hun aartsvijanden de Varkens in prachtig geanimeerde, korte verhalen.

Nieuw seizoen: Het Regent Gehaktballen!

Vanaf 12 november, elke weekdag om 15u50
Gebaseerd op de populaire animatiefilms van Sony Pictures Animation, keert de serie Het Regent Gehaktballen terug naar Swallow Falls voor het plaatsje werd overspoeld door een gigantische voedselregen. Flint Lockwood is een leerling op de middelbare school en streeft ernaar om een serieuze uitvinder te worden in een wereld met meer dan alleen sardines. Wie weet veranderen zijn uitvindingen ooit de wereld, in plaats van te exploderen in zijn gezicht. Samen met Sam Sparks, een nieuw meisje in de stad die meteoroloog wilt worden, beleeft hij de grootste avonturen.

Nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls

Vanaf 19 november, elke weekdag om 20u10

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Het kwaad loert overal! Er zijn maar drie meisjes die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste Powerpuff Girls afleveringen niet, vanaf 19 november om 20u10, inclusief de gloednieuwe special “Totale Eclips van de Kart”.

Breng het hele weekend door in het gezelschap van Mr Bean! 

Vanaf 3 november, elk weekend om 9u55

Mr. Bean is terug op Boomerang met het Mr. Bean Weekend! Ook nu blijkt maar weer dat overal waar hij komt, er problemen ontstaan. Wat weet hij nu weer op eigenaardige en grappige wijze naar zijn hand te zetten? Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op. Nestel je in de zetel en lach mee met Mr. Bean!

Tom & Jerry marathon!

Vanaf 1 november, elke weekdag om 12u40

Geniet met heel de familie van de Tom & Jerry Marathon met afleveringen van het derde seizoen van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Kijk vanaf 1 november doordeweeks naar de Tom & Jerry Marathon om 12u40.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*