vrijdag, februari 21

Première Bakugan: Battle Planet en nieuwe seizoenen van We Bare Bears en New Looney Tunes in mei op Cartoon Network en Boomerang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Première: Bakugan Battle Planet!

Vanaf 27 mei, elke weekdag om 20u35
Bakugan: Battle Planet volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan!

Wanneer Bakugan uit de aardkorst verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze kunnen samenwerken met hun Bakugan, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

Mis de première van Bakugan: Battle Planet niet op 27 mei, elke weekdag te zien om 20u35!

Nieuw seizoen We Bare Bears

Vanaf 27 mei, elke weekdag om 19u50
Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren (We Bare Bears). De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, is logisch. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar komen in de meest netelige situaties terecht.

Marathon: Teen Titans Go!

Vanaf 11 mei, zaterdag en zondag vanaf 14u35

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen! Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen- en buitenshuis!

De marathon Toppers van de Titans! zie je vanaf 11 mei elk weekend om 14u35 bij Cartoon Network.

Nieuw seizoen New Looney Tunes!

Vanaf 20 mei, elke dag om 17u05

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in het nieuwe seizoen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere kortfilms van vijf en halve minuut in een aflevering.

Tom & Jerry Weekend

Vanaf 11 mei, elk weekend om 10u40

Geniet met heel de familie van de marathon van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Vanaf 11 mei zie je al je favoriete afleveringen terug tijdens het Tom & Jerry Weekend, iedere zaterdag & zondag om 10u40.

Share.

About Author

Leave A Reply

*