donderdag, juli 2

50 CENT en MARYLIN MANSON op ARDENTES 2012

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Met BRIGITTE, CARAVAN PALACE, ED KOWALCZYK (of Live), DEATH IN VEGAS, JOKER en nog vele anderen.
Na een record editie in 2011 (sold out en 70 000 festivalgangers), stunt les Ardentes met een eerste salvo namen die zeker een AAA-rating waard is 50 CENT, een echte big player uit de U.S. hip-hop scène, zal op zaterdag 7 juli in Luik halt houden. De rapper uit Queens, die vanaf het begin door Eminem en Dr Dre werd gesteund, verkoopt miljoenen albums sinds het begin van het millennium. Zijn succes dankt hij aan hymnes als « In Da Club », « P.I.M.P. », « Candy Shop » of nog « Ayo Technology ». 50 Cent komt met een gloednieuw album onder de arm waarin hij terugkeert naar de roots van hip hop.
Vrijdag 6 juli staat een van de grootste iconen uit het grote rock’n’roll circus op de planken van het Parc. Goth’, barok, metal, industrial, glam rock, Marilyn Manson overschrijdt alle genres en legt beslag op klassiekers als « Sweet Dreams », « Personal Jesus » en « Tainted Love ». Al 15 jaar lang leert de man de wereld zijn les. Hij zal op les Ardentes staan om zijn nieuw album en nieuwe incarnatie te presenteren « Born Vilain ».
BRIGITTE (zondag 8 juli) de Franse revelatie van het jaar mocht zeker niet ontbreken op les Ardentes. CARAVAN PALACE (donderdag 5 juli) en hun gipsy electro swing mochten evenmin ontbreken.
Rock liefhebbers zullen zich verheugen op de bevestiging van ED KOWALCZYK (vrijdag 6 juli), de leader en zanger van 90’s cult band: Live.
De kleine prins van de dubstep, JOKER (zaterdag 7 juli) opent de electro affiche die van hoog niveau belooft te worden.
Tickets voor Les Ardentes zijn vanaf maandag 30 januari verkrijgbaar voor dezelfde prijs als vorig jaar en de camping is nog steeds GRATIS voor de eerste 3000 kampeerders (bij aankoop van een PASS + CAMPING)
Mis zeker niet onze actie tot 30 april, de PASS en PASS + CAMPING kosten slechts 95 €. Een DAGTICKET kost 45 €.

TICKETS: www.lesardentes.be/2012/

Share.

About Author

1 reactie

  1. Pingback: FESTIVAL Les Ardentes : Zalu.be News & More

Leave A Reply

*