maandag, januari 21

5e Tomorrowland enorm succes!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tomorrowland dat verleden weekend zijn 5e verjaardag vierde mag gerust een vaste waarde in het grote Belgische festivallandschap genpemd worden. Niet minder als 12 podia beheersen elk jaar opnieuw de terreinen van “De Schorre” in Boom. Niet altijd even makkelijk het “juiste” podium te vinden dus… verder op het festivalterrein te vinden zijn jacuzzi’s en pokertenten.

De mainstage is gewoon bombastisch en kan al bijna geen podium meer genoemd worden maar een reusachtig sprookjesmonster. Het muzikaal geweld wordt extra ondersteund door lasers & vuurwerk.

Het publiek dat hier voornamelijk uit de jongere generaties bestaat komen om o.a. Armand van Helden en Moby aan het werk te zien en te horen.

Tomorrowland biedt techno, goa, hardstyle, house, drum & bass, electro en zoveel meer. Dus dance is niet zomaar dance…

Volgens de organisatie is Tomorrowland 2009 “veruit de beste editie”! “We dachten vorig jaar dat het niet beter kon. Toch verdubbelde ons bezoekersaantal. De opkomst overschrijdt mijn stoutste verwachtingen. Alles zit mee. De sfeer, de muziek en het weer.”

Wie er niet genoeg van kan krijgen of op vakantie was of “betere” dingen te doen had (foei dus!) kan eind augustus terecht bij de dvd-shops! Er komt namelijk een film over het festival die de “die-hard” fans in staat zal stellen om deze spetterende editie telkens opnieuw te beleven! En de organisatie beloofd dat er geen seconde van Tomorrowland 2009 gemist is voor deze DVD.

Tekst & Photo’s: Dirk Van Elslande – © DVE MEDIA, 2009

Share.

About Author

Leave A Reply

*