woensdag, oktober 23

Anastacia en Naturally 7 op Night of the Proms 2012

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anastacia en Naturally 7 zijn de eerste namen die worden bekendgemaakt voor Night of the Proms 2012. Het feest van klassiek en pop start op 8 november en loopt tot en met 17 november in het Antwerps Sportpaleis.

Night of the Proms werd vorig jaar bijzonder geapprecieerd door het publiek en de pers en daardoor ligt de lat voor de komende concertreeks extra hoog. Met Anastacia en Naturally 7 als eerste artiestennamen wordt alvast sterk uitgepakt.

Anastacia

Anastacia scoort hit na hit nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar ietwat hese maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut, waarbij ze als tweede eindigde. Ze debuteert in 2000 met het album ‘Not That Kind’ (63 weken in de Ultratop). De single ‘I’m Outta Love’ wordt een wereldhit en opent de weg naar sterrenstatus. Volgende grote successen zijn ‘Not That Kind’ en – uit haar tweede album ‘Freak Of Nature’ – ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’.

Borstkanker dwingt haar in 2003 om haar zangcarrière stop te zetten. Begin 2004 komt Anastacia groots terug met het album ‘Anastacia’ en de singles ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’. In 2006 slaat de vonk tussen Anastacia en het Night of the Proms-orkest Il Novecento een eerste keer flink over tijdens de opname van een populair muziekprogramma voor de Franse televisie.

Al haar hits en een aantal nieuwe tracks worden verzameld op ‘Pieces Of A Dream’ (2005). Bij de release van ‘Heavy Rotation’ (2008) verrast de Amerikaanse zangeres met een nieuwe, meer sensuele sound en een nieuwe look. Van Anastacia’s albums zijn alleen al in Europa meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. Begin 2011 vult ze samen met Natalia zes (!) keer het Sportpaleis tijdens de ‘Natalia Meets Anastacia’-concertreeks.

Eind vorig jaar raakt Anastacia helemaal overtuigd, wanneer ze samen met Natalia een Night of the Proms-show in Rotterdam gaat bekijken en na afloop gezellig blijft napraten met o.a. James Blunt en Mick Hucknall.

Naturally 7

Naturally 7 zijn Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Napoleon “Polo” Cummings, Dwight Stewart, Garfield Buckley en Armand “Hops” Hutton. De band wordt in 1999 opgericht in New York en brengt a capella muziek. Of toch niet. Naturally 7 is geen typische a capella band. Wat ze brengen, omschrijven ze zelf als ‘vocal play’. Met hun unieke stemgeluiden klinken ze als een volwaardige popband, evenwel zonder één instrument op het podium. De gitaren, drums, piano, bas, zelfs trompetten en percussie komen uit de muzikale kelen van deze zeven heren.

In 2007 breekt Naturally 7 door als support act voor Michael Bublé. De wereld leert hun unieke stemgeluiden kennen. Chris Martin en Brian Eno worden eveneens gecharmeerd door hun muziek en nodigen de band in 2009 uit om samen te werken. In 2010 staat het zevental enkele keren met blueslegende BB King op het podium en zorgt Naturally 7 voor muzikaal vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Vancouver. In datzelfde jaar sluiten Roger, Warren, Rod, Napoleon, Dwight, Garfield, en Armand aan bij ‘Crazy Love’-Tour van Michael Bublé. Op 27 mei vorig jaar verschijnt hun meest recente album ‘Wall of Sound’ met nummers zoals ‘In the Air Tonight’, ‘As Tears Go By’, ‘Broken Wings’, ‘More Than Words’ en ‘Bridge Over Troubled Water’.

Met hun fenomenale zangtalent en hun spectaculaire live-performances wacht Naturally 7 een schitterende toekomst.

Wie al tickets reserveerde voor Night of the Proms 2012 ontvangt binnenkort een betaaluitnodiging. Voor wie nog niet bestelde, blijft de boodschap snel reageren om zijn of haar voorkeurplaatsen te bemachtigen. Reserveren kan bij Tele Ticket Service via het nummer 070 345 345 (België) of 0900 45 000 45 (Nederland). Online boeken kan via www.notp.com of www.teleticketservice.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*