woensdag, oktober 23

Binnenkort JOUW favoriete festival(s) snel en eenvoudig op je smartphone!?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wat voorheen een tijdrovend traject was met een duur extern internet-bureau is nu een fluitje van een cent. Festivalorganisatoren kunnen nu in een handomdraai een gepersonaliseerde app maken via twoppy om jouw een makkelijk overzicht te geven van het bezochte festival.
Steeds meer mensen beschikken over een smartphone, in de leeftijdscategorie van 15 tot 29 jaar zelfs al meer dan 60%. Het gebruik van apps en mobiele websites is dagelijkse kost geworden. Ook het surfen op internet gebeurt steeds vaker mobiel. Echter is er niets vervelender dan op zo’n klein schermpje zoeken naar informatie op een website die ontworpen is voor desktop computers. Twoppy heeft ervoor gezorgd dat festivalorganisatoren in een paar stappen een zeer gebruiksvriendelijke mobiele gids kan maken voor het door hen georganiseerde en door jou bezochte festival.

Eenvoudig:
Via de website (www.twoppy.com) zet de organisator alle relevante informatie in je app; algemene informatie als routebeschrijving en huisregels, chronologische line-up, achtergrondinformatie van de artiesten en interactieve plattegrond(en). “The sky is the limit”

Gratis:
Voor de bezoekers van het festival is het gebruik van de app altijd gratis.
Nadat je als organisator alle informatie ingevoerd hebt kan je de app publiceren (actief maken) en is deze meteen via een directe weblink te gebruiken op de meeste moderne smartphones. Daarnaast is alle gepubliceerde informatie ook terug te vinden in de twoppy iPhone app die gedownload kan worden in de iTunes AppStore.


Waar voorheen alleen grote namen als Lowlands en DanceValley dergelijke applicaties konden aanbieden is het nu dus mogelijk voor ieder festival! Twoppy wordt inmiddels met veel plezier ingezet door zowel grote als kleine festivals. Zo maakte afgelopen jaar bijvoorbeeld Castle Fest, 7th Sunday, A State of Trance (Armin van Buuren) en alle Bevrijdingsfestivals al gebruik van de dienst. Voor meer informatie of om direct je app te maken ga je naar onderstaande website.
HOMEPAGE TWOPPY

OPGELET, DEZE APP IS BEDOELD VOOR FESTIVALORGANISATOREN, DUS VOOR DE EINDGEBRUIKERS WILLEN WE ENKEL ILLUSTREREN HOE DE TOEKOMST VAN DE FESTIVALS ER KAN UITZIEN!!!
En uiteraard wil ZALU ook naast de talrijke wedstrijden voor eindgebruikers onze festivalpartners niet vergeten en mogen we IN SAMENWERKING met twoppy niet minder als 3 Pro plannen (t.w.v. 3x 599,- euro) aan deze partners “weggeven” uiteraard moeten jullie net als onze lezers hiervoor meedoen aan een wedstrijd, die binnenkort online komt!!!

link naar TWOPPY wedstrijd op ZALU

twoppy is geschikt voor:

Congressen – Beurzen – Muziek festivals – Culturele festivals – Culinaire festivals – Film festivals – Sportevenementen – Pretparken – Dierentuinen – Musea – En meer…

Wat is twoppy?

twoppy biedt een gratis online service voor organisatoren om een mobiele applicatie te maken voor een evenement. Het systeem is geschikt voor diverse typen van evenementen (congressen, beurzen, festivals maar ook voor musea, dierentuinen en pretparken). Er zijn vele functionaliteiten binnen de applicatie welke veelal gratis te gebruiken zijn. Aanvullend kan je ervoor kiezen om, indien gewenst, je app met betaalde functionaliteit uit te breiden.

Hoe werkt het?
–    Voer de data in: Met twoppy beschik je over een zeer gebruiksvriendelijk beheersyteem waarmee je in een handomdraai je app inricht. Je houdt volledige controle doordat alle data op ieder moment te wijzigen is.

–    Publiceer je event: Nadat alle info compleet isnkan je de app publiceren en is deze direct te gebruiken. Met de analytics kan je o.a. zien hoe vaak je app is gebruikt en wat bezoekers het meest bekeken hebben.

–    Vertel het je bezoekers: Nadat de app gepubliceerd is kan je bezoekers op de hoogte brengen van de app welke beschikbaar is via je eigen unieke link (m.twoppy.com/yourevent) of via de QR code.

Waarom twoppy?

Op twoppy.com maak je eenvoudig, en bovendien in de basis helemaal gratis, een complete smartphone app inclusief programma-overzicht, sprekers biografie en interactieve plattegrond(en). Bezoekers kunnen zelfs binnen de app berichten naar elkaar sturen. Naast kostenbesparing en tijdwinst ontwikkelen we continu door aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen om altijd de beste ‘social event experience’ te blijven bieden.

Dirk Van Elslande

Share.

About Author

Leave A Reply

*