zaterdag, juli 20

Charlatan Viert … 25 jaar Cultureel Verderfgoed: vroege vogel voorverkoop nu gestart (tot 11 januari of zolang de voorraad strekt !)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Charlatan Viert  …   25 jaar Cultureel Verderfgoed 

‘Vroege vogel’ voorverkoop is gestart  ! 

 25 - teaser 2

Al 25 jaar is Charlatan het kloppend hart van de Gentse binnenstad en de plaats bij uitstek waar muziek minnend Vlaanderen week in, week uit zijn hart kan ophalen aan straffe concerten, de hipste dj’s en fijne toogmomenten.  Een kwart eeuw muziekgeschiedenis en decadentie, zoiets moet uiteraard gevierd worden.  Op zaterdag 8 februari strijkt Charlatan dan ook neer in drie zalen van de Vooruit met een mooie mélange van alles dat is en is geweest.

In de Concertzaal is dat een, speciaal voor deze gelegenheid samengestelde,  band bestaande uit gasten die je ook tijdens het jaar regelmatig in Charlatan vindt  ( zowel aan de toog als op de planken ) als Sioen, Frank Vander Linden, Luc De Vos,  Tom Derie, Freddy De Vadder, Gunter Lamoot en vele anderen.  Daarnaast een optreden van Kenji Minogue en die resident dj’s die van iedere woensdag tot zaterdag een stevig feestje in dit bekende café maken. Een greep uit het aanbod: Red D, Maxim Lany en Bafana & Bromin.

De Balzaal wordt het terrein van de rock concerten en all-round dj’s als Raketkanon, The Faux Parade  ( Drums are for Parades vs. Future Old People are Wizards), Nid & Sancy, Rakesh, 4T4, Mo & Benoeli en meer.  Deze muzikale hoogstandjes zullen op gepaste wijze worden afgewisseld met de paaldansen van Les Pollettes en burlesque acts van Les Mademoiselles de Gand.

Het Café tenslotte wordt ingepalmd door de urban dj’s met aan het hoofd TLP & Black Frank. Daarnaast zal je er kunnen genieten van een walking dinner in samenwerking met Eetavontuur en Foodsie. Ofwel doe je dat in volle glorie vanaf 19u. met een drie-gangen menu en aangepaste wijn  (plaatsen zijn  beperkt!) ofwel kan je wat hapjes degusteren gedurende de nacht wanneer het alcohol gehalte dat gebiedt  …

Zoals we van Charlatan gewoon zijn, wordt er aan alles gedacht voor een extravagante nacht uit. Het enige wat u nog moet doen, is u richting dansvloer begeven!

Wie erbij wil zijn, schaft zich best zo snel mogelijk tickets aan. Tot 11 januari kan dit bovendien aan het ‘vroege vogel’ tarief van  21 Euro voor de party en 35 Euro voor de party & het dinner. Na 11 januari of als het maximum aantal wordt bereikt, wordt dat 25 Euro voor de party &  40 Euro voor de combi.

Dat  Charlatan niet alleen door het brede publiek bijzonder wordt gesmaakt maar ook de favoriete hang-out is van vele artiesten blijkt uit volgende spotjes:

www.youtube.com/watch?v=63SJA4DPZYE

www.youtube.com/watch?v=hfJatVXJ8pU

www.youtube.com/watch?v=SIKr5UOwz_4

www.youtube.com/watch?v=HFrdIaL0Gfo

Praktisch :

Datum :  Zaterdag, 8 februari 2014 

Locatie :  Vooruit   ( Concertzaal,  Balzaal & Café ), Sint-Pietersnieuwstraat  23, 9000 Gent

Uren :   Dinner :  19u.  ;   Party  :  21u. tot 6u. 

Tickets :

Tot 11/01 ( of zolang de voorraad strekt )  :   21 €   /  35 € combi met dinner

Na 11/01  ( of zolang de voorraad strekt )  :  25 €  /  40  € combi met dinner

Voorverkoop  @  FNAC, Vooruit, Charlatan &  online  :   www.charlatan.be

Meer info :

www.charlatan.be

www.facebook.com/charlatancafe

Share.

About Author

Leave A Reply

*