zaterdag, juli 20

City Queens: Hot Like Fire: Zaterdag, 30 januari @ Vooruit, Gent met gratis inkom voor de ladies voor 24u!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

City Queens: Zaterdag, 30 januari @ Vooruit

CityQueens-30-01-Visual
In januari beginnen de lange, donkere winternachten vaak op ons gemoed te werken. Maar geen nood want City Queens staat al klaar om u een schitterend en verblindend licht te brengen waarmee we u alvast tijdens één van die nachten helemaal zullen opvrolijken.

Terwijl de temperaturen buiten gelijdelijk zakken, zullen wij het binnen zo warm maken tot we het kookpunt bereiken … We stellen u met trots een vervolg voor in ons sexy verhaal en we hebben het “Hot like fire” genoemd want dat is wat het zal zijn. Ons menu blijft hetzelfde: alleen maar het allerbeste in ‘CLASSIC urban music’. Alleen onze ingrediënten worden een beetje aangepast zodat onze forumle immers interessant blijft.

Zoals sommigen onder jullie misschien al weten, behandelen we onze “queens” altijd met respect. En daarom krijgen onze lieve ladies dan ook gratis toegang voor middernacht. En voor de heren, zij alleen al zijn een investering waard.

En daarbovenop, ook de muziek uiteraard. België’s voornaamste pioniers in het genre staan opnieuw achter het “fornuis” en garanderen je een 5 sterren menu. Met – “Mr. 30-years-in-the-business” – TLP – naast de City Queens all-stars – Davidov & Black Frank – en deze keer Red Bull 3Style kameleon – Madfingaz – achter de decks, zal je zonder twijfel een fantastische nacht kunnen beleven en dat is een belofte!

Een nieuwe trip down memory lane met de City Queens familie … en deze keer maken we die “Hot Like Fire”.

We denken dat een introductie van de dj’s niet echt meer nodig is maar mocht je toch twijfelen, check dan nog even hun palmares uit in het persbericht in bijlage.

Tickets:

Kassa: 18€
Voorverkoop: 14€ : Vooruit, FNAC & Brooklyn
Online: 14€: www.cityqueens.be/tickets
Meer info:

Start: 23u (18+)
Facebook: www.facebook.com/CityQueensParty

Share.

About Author

Leave A Reply

*