zondag, februari 17

De allerlaatste Pré Historie Live | Zaterdag, 10 december : Vooruit, Gent [+wedstrijd]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

prehistorie-affiche-lowresOp 10 december wordt in de Vooruit in Gent de allerlaatste editie van De Pré Historie Live neergezet. Het gekende radioprogramma op zondagmorgen met ster-DJ Guy De Pré op Radio 2, de succesvolle TV-serie en de legendarische CD-verzamelboxen die meer dan twee miljoen keer over de toonbank gingen, bewijzen dat De Pré Historie nog steeds ‘alive and kicking’ is!

Fast Forward Events verzorgde twee jaar lang de organisatie van het partyconcept gelinkt aan de show en doorkruiste zo heel Vlaanderen. Op iedere De Pré Historie Live speelden Guy De Pré en Jan Heymans alle hits uit de laatste decennia, van de jaren ’50 tot de jaren ’90 en de pannen van het dak.
Een  gebalanceerde mix tussen visuele prikkels, een duizelingwekkende lichtshow, een in het oog-springende DJ-booth en super muziek hebben steevast gezorgd voor een dansavond die nog lang nazinderde.

Maar nu zijn we rond, heel Vlaanderen heeft in de voorbije 20 jaar De Pré Historie Live meerdere keren over de vloer gehad en de dj’s hebben er 20 jaar van feesten opzitten.  Tijd voor welverdiende rust maar geen nood, het radio programma blijft wel gewoon verder lopen.  Wie dus niet genoeg kan krijgen van De Pré Historie, kan op zondagvoormiddag nog steeds zijn of haar huiskamer omtoveren in een discotheek.

Voor de totaal-beleving zoals die de voorbije 20 jaar Vlaanderen op zijn  kop zette, heb je echter maar één kans meer en dat is op het afscheidsfeest in de Vooruit op 10 december. Na 20 jaar sluiten we deze mooie periode af met nog een laatste knaller.

Welkom op de allerlaatste editie van De Pré Historie Live!

Praktisch:

Vooruit, Concertzaal

Zaterdag, 10/12/2016

Van 21u00 tot 04u00

DJ’s: Jan Heymans en Guy De Pré

Tickets: 15€  vvk, 19€ adk

HIER GEWONNEN: 3x DUO ticket voor de allerlaatste Pre Historie Party op 10/12 in Gent

Meer info & tickets:

www.facebook.com/De-Pre-Historie-Live-Official-562679947151002/

www.radio2.be

www.vooruit.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*