donderdag, juli 2

DUITS FESTIVAL SPUTNIK SPRING BREAK 2012 – Bezoekersrecord bij recordweer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ook de inmiddels 5e editie van het Sputnik Spring Break festival op het halfeiland Pouch bij Bitterfeld (Duitsland) was weer een enorm succes! Voor de eerste keer waren alle tickets voor zaterdagavond uitverkocht, waardoor het festival met 17.000 bezoekers “UITVERKOCHT” kon melden.

Deze festivalgangers genoten dan ook bij stralende zon van de muziek en opvallende acties op en rond het festival.

Op 1 Open Air Stage en in drie tenten werd een muzikale mix aangeboden die zich van indierock over pop naar trendy DJ sets beweegde.

Absolute Headliner waren Deichkind, die het programma op de mainstage met een prachtige show van hun nieuw programma afsloten, wat voor een uitgelaten menigte zorgde. Maar ook de nieuwe “shooting stars” van Kraftklub wisten de toeschouwers duidelijk naar hun hand te zetten.

Naast de vele festivalgasten toonden zich ook de organisatoren heel tevreden. En niet enkel de organisatie maar de hele regio is blij met het groeiende interesse van bezoekers uit heel Duitsland, maar ook duidelijk meer internationale belangstelling, en dus ook uit België! En zeker en vast de moeite waard om bij de volgende editie een kijkje te gaan nemen…

Link: http://www.sputnik.de/springbreak

Share.

About Author

Leave A Reply

*