woensdag, januari 29

Één-uitzending duwt populariteit van Rob de Nijs naar een nieuw hoogtepunt: “Extra tickets voor laatste arenaconcert zijn nu beschikbaar!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maandagavond was Rob de Nijs de centrale gast in de voorlopig laatste aflevering van het programma ‘Buurman, wat doet u nu?’, van en met Cath Luyten op één (vrt). Met meer dan 420.000 kijkers en hoge waarderingscijfers, nestelden Cath en Rob zich in de top 10 van best bekeken programma’s. Het effect was ook meteen voelbaar aan de ticketverkoop voor ‘Rob 75’, het verjaardagsconcert dat Rob geeft op zaterdag 9 december 2017 in de Antwerpse Lotto Arena. Concertorganisator Benelive: “Na de tv-uitzending werd ticketverkoper Tele Ticket Service overspoeld met aanvragen voor kaartjes voor het laatste arenaconcert van Rob de Nijs. Ze spreken daar al een paar dagen van een Rob de Nijs-hype, naar analogie met de gigantische populariteit die Rob kende in de jaren tachtig. Het is die sfeer die we straks opnieuw activeren in de Lotto Arena, samen met Rob, zijn liveband, zijn indrukwekkende hits (‘Zondag’, ‘Het werd zomer’, ‘Malle Babbe’) en het nieuwe materiaal dat afkomstig is van het nieuwe album ‘Niet voor het laatst’, dat volgende week vrijdag, op 27 oktober verschijnt. Rob staat messcherp en is klaar om nog één keer groots uit te pakken, want na Rob 75 trekt hij de stekker uit de stadion- en arenaconcerten. Koop vandaag je tickets als je Rob nog één keer wil zien schitteren met z’n uitgebreide live band in de Lotto Arena. De capaciteit is verhoogd, maar niet eindeloos. Snel zijn is de boodschap!

Bestel nu op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min)  je tickets voor Rob 75, hét verjaardagsconcert van Rob de Nijs, dat plaatsvindt op zaterdag 9 december 2017 in de Antwerpse Lotto Arena.

Share.

About Author

Leave A Reply

*