zaterdag, augustus 15

FESTIVAL UPDATE: Summer Breeze 2013 – Nieuwe namen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

„Hurra, Hurra die Pest ist da“: Het middeleeuws comedy folklore gezelschap FEUERSCHWANZ zorgt ervoor dat bij hun show geen oog (en keel) droog blijft. Ze kunnen al terugblikken op 5 albums en zijn dus geen onbekenden meer in het muzieklandschap. Zij zullen dus SB 2013 verrijken let hun middeleeuwse folkloristische en vooral grappige show!

 

 

NECROPHOBIC zal ook passage maken op SB 2013! Deze Zweedse melodische Black Metal band staat bekend om razend snelle shows en muziek zonder franjes… Guitarist David Parland en drummer Joakim Sterner begonnen met Necrophobic in 1989. Ze wilden een donkere en kwade band worden met invloeden wan Morbid Angel, Slayer en Bathory. In het begin van de jaren ’90 bouwden ze een grote reputatie op met hun demo’s “Slow Asphyxiation” (1990), “Unholy Prophecies” (1991)en de gelimiteerde vinyl-ep “The Call” (1992). Necrophobic vond dat het dringend tijd werd om een goed platencontract binnen te halen. Dit vonden ze bij Black Mark Production. In maart 1993 begonnen ze met de opnamen van, het inmiddels legendarische, album »The Nocturnal Silence«. Dit album zag het levenslicht al een paar weken nadat met de opnames werd begonnen. Ondanks dat de deathmetal scene propvol zat met bands, behaalde “The Nocturnal Silence” goede scores. Voor het tweede album waren hoge verwachtingen. Het album “Darkside” maakte deze verwachtingen waar. In de winter van 1999 vonden de heren het tijd voor hun derde full-length album. Dit zou “The Third Antichrist” worden. Hun vierde album “Bloodhymns” kwam uit op via een ander label, namelijk Hammerheart records. 22 mei 2006 was de datum waarop hun laatste nieuwe album “Hrimthursum” uitkwam.

RESERVATIE VAN KAMPEERPLAATSEN:

Ook dit jaar bied SB weer de mogelijkheid kampeerplek te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Voor de prijs van 10€ / persoon kan je vanaf NU via www.silverdust-shop.de voor jouw groep plaats reserveren op een aparte (en grote) kampeerplaats in de buurt van de hoofdingang en in de buurt van de douches.

http://www.summer-breeze.de/

Share.

About Author

Leave A Reply

*