zondag, augustus 25

Funky Fabric with Love: een gratis pre-Valentijn festijn in Vooruit op zaterdag, 6 februari!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Funky Fabric: a musical voyage into the ‘80’s and ‘90’s

Zaterdag, 6 februari @ Concertzaal Vooruit, Gent

FunkyFabric-06-02-Poster-lowres

Na een fantastische en opnieuw helemaal uitverkochte editie in november, wilden we niet te lang op ons laten wachten in 2016. Dus zijn we een weekje voor Valentijn reeds op post zodat jullie dit ‘loversfest’ al uitbundig kunnen beginnen vieren met de Funky Family. Die éne speciale iemand, krijgt dan wel jullie volle aandacht de week erna.

De Gentse “temple of love”, Vooruit, zal op zaterdag 6 februari weer het decor vormen voor een flitsende reis doorheen het muzieklandschap. Naar goede gewoonte zorgt Funky Fabric voor een totaal-ervaring met een selectie van de meest sexy, poppy en funky 80’s en 90’s tunes.

Daarnaast ook heel wat speciale effecten en leuke verrassingen zodat dit weer een feest wordt waarop de liefde niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk van de muren spettert.

Bovendien blijft Funky Fabric ook in 2016 nog steeds een gratis event. Het enige wat je moet doen is online voor €10 dranktickets kopen. Zo weten we zeker dat je komt en hoeven we niemand teleur te stellen die er eigenlijk echt graag had bij willen zijn.

Via deze link kan je je uitnodiging bekomen: www.funkyfabric.be/tickets , registreer je en you’re in for free! (Inschrijven is verplicht)

Deuren openen om 22u30.
Funky Fabric is een Nasty Mondays produktie!
Meer info: www.funkyfabric.be ; www.facebook.com/funkyfabric

Share.

About Author

Leave A Reply

*