dinsdag, februari 19

Grootste Oudejaarsparty van het land: F*cking New Years Eve: 4 zalen, 4 stijlen en heel wat grote namen @ Paleis 12, Heyzel, Brussel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor deze vierde editie denkt F*CKIN NEW YEAR’S EVE groot!

Fuckinnewyear_poster-lowresNa verschillende uitverkochte edities wordt F*CKIN NEW YEAR’S EVE dit jaar verplaatst naar Paleis 12 voor de grootste nacht van het nieuwe jaar in heel België! Op deze uitzonderlijke avond in Brussel worden meer dan 10.000 mensen verwacht.

Van 22.00 tot 6.00 uur s’ morgens zal de Heysel de beste plek zijn om het nieuwe jaar uitbundig en in alle veiligheid te vieren. En met een metro-station voor de deur ook heel makkelijk te bereiken zonder dat je de auto moet gebruiken.

De programmatie van de vier podia wordt verzorgd door vier lokale organisatoren die de dynamiek van de hedendaagse muziek in Brussel flamboyant in de kijker zullen zetten. Zij bieden een heel divers programma aan met heel wat grote internationale artiesten, zowel live als DJ sets en dit in vier verschillende muziekstijlen en aangevuld met heel wat lokaal talent. In totaal zullen niet minder dan 40 artiesten aantreden waaronder wereldsterren als Jeff Mills, Ed Rush & Optical, Kaaris, Stand High Patrol, … De volledige line-up vind je hieronder!
De vier stages worden gehost door:

Drum and Bass stage door F*ckin’ Beat. Actief sinds 2007 op het gebied van organiseren van evenementen is F * ckin ‘Beat uitgegroeid tot een onvermijdbaar BASS MUSIC (Drum & Bass, Dubstep, UK Bass, Garage) evenement met een breed publiek. Met hun sterke visuele identiteit worden de F* ckin’ Beat evenementen op ongebruikelijke plaatsen georganiseerd zoals in Gesu Church, Marivaux cinema, Zuidstation, Kelders van Cureghem, …

Techno stage door Warehouse: Warehouse is een vrij nieuw concept georganiseerd door leden van het Play Label dat in de wereld van de elektronische muziek actief is sinds 2008. Warehouse wil dat Brussel aandacht trekt op het gebied van internationale techno en electro met als doel ons terug naar onze roots te brengen, zowel op vlak van muziek, kwalitatieve organisatie als de selectie van bijzondere venues.

Reggae/Dub stage door Reggae Bus. Actief sinds 2007, heeft de organisatie van Reggae Bus evenementen de eer om de authentieke Reggae/Dub cultuur te verspreiden. De groep houdt haar jaarlijkse festival in Tour & Taxis en biedt een internationale programmering aan aan de echte liefhebbers van het muziekgenre.

Hip-Hop stage door Back in the dayz. Back in the Dayz breidt zich voortdurend uit op het gebied van urban music sinds 2009. Door de nodige ervaring die is opgedaan met boekingen, het organiseren van evenementen en hun platen-label is de organisatie sinds het begin van zijn activiteiten bekend bij het publiek. De twee oprichters proberen bovendien een andere kijk op Hiphop in de gemeenschap te brengen.
Praktische Informatie :

Datum en tijd:
Woensdag 31 december 2014: van 21:30-6:00.

Tickets:
€ 32 voorverkoop ticket (+kosten), de verkoop is gestart op 10 november
€ 40 kassa

Voorverkoop:
Online: www.fcknye.be
Alle FNAC winkels (BE, FR, LUX)
Alle Night & Day winkels
Free Record Shops
Primera (NL)

Locatie:
Paleis 12, Expo, Brussel ( Av. Miramar, 1020 Laken )
http://www.palais12.com/info.aspx.
Line-up:

Drum & Bass stage powered by F*ckin’ Beat
Ed Rush & Optical
Audio
Mefjus B2b Emperor
Teddy Killerz
The Hard Way Live
Current Value
R.o.
Station Earth
Drumderground Crew
Techno stage powered by Warehouse Brussels
Jeff Mills
Robert Hood
The Advent Live
Kr!z
Jim Henderson Live
Hip-Hop stage powered by Back in the Dayz & La Brique
Kaaris
Dope D.o.d
Onra
La Smala
Dj Cam
Al Tarba & Dj Nix’on
Jeanjass
L’or Du Commun & Roméo Elvis
Reggae/Dub stage powered by Reggaebus Brussels Official
Stand High Patrol (Pupajim, Rootystep & Macgyver)
Aba Shanti-i
Obf & Shanti D
Reggaebus & Mad Codiouf

Headliners : Ed Rush & Optical, Audio, Mefjus B2b Emperor, Teddy Killerz, Jeff Mills, Robert Hood, The Advent Live, Kr!z, Kaaris, Dope D.o.d, Onra, La Smala, Stand High Patrol, Aba Shanti-i, …

Meer info :
FB event : www.facebook.com/events/934145063266560/
Facebook page : www.facebook.com/F.ckinBeat
Website : www.fcknye.be

Een evenement voorgesteld door MDN EVENTS

Share.

About Author

Leave A Reply

*