woensdag, mei 22

HANSI HINTERSEER VIERT JUBILEUM OOK IN HASSELT (1 maart 2014, Ethias Arena)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Tour 2014 –
Meer dan 40 concerten in 7 Europese landen!

20140301_hansihinterseerIn het voorjaar van 2014 begint Hansi Hinterseer aan zijn jubileumtournee. Samen met zijn vrienden van Tiroler Echo zal de superster van de volkse schlagermuziek zijn 20ste jubileum op de planken vieren. Hij doet dat met meer dan 40 concerten in 7 landen. Ook Hasselt werd in de tourkalender opgenomen. Het jubileumconcert van Hansi Hinterseer staat gepland in de Ethias Arena op zaterdag 1 maart 2014.

Hansi Hinterseer schreef in 2012 muziekgeschiedenis met zijn Europese tour, die in totaal meer dan 100.000 bezoekers lokte. De populaire Oostenrijkse zanger zorgde in talloze steden voor uitverkochte concerthallen met telkens meer dan 5.000 bezoekers.

Ook voor de komende weken en maanden heeft Hansi Hinterseer grote plannen. Met zijn nieuwe album ‘Heut ist Dein Tag’ heeft hij het muzikale recept gevonden voor een zomer vol zonneschijn. Op 28 juni verschijnt deze nieuwe cd, vol met goed-humeur-muziek, aanstekelijke schlagernummers en prachtige melodieën.

Voor zijn jubileumtournee maakt Hansi een selectie van zijn grootste hits van de afgelopen 20 jaar, afgewisseld met de beste nieuwe songs: dé ingrediënten voor een onvergetelijk jubileumconcert!

Het niet aflatende enthousiasme van fans en publiek bij ieder concert, is het beste bewijs dat Hansi al 20 jaar op handen gedragen wordt. Zijn veelzijdigheid als entertainer bezorgde hem een niet te evenaren carrière. Zoveel passie voor muziek werkt bovendien aanstekelijk! Geen wonder dat het aantal Hansi-fans blijft groeien.thumbs_logo_ethiasarena

Op zaterdag 1 maart 2014 kunnen de talrijke Vlaamse fans van schlagerfenomeen Hansi hun hartje ophalen in de Ethias Arena in Hasselt. Tickets voor het jubileumconcert naar aanleiding van 20 jaar muzikale carrière zijn online te koop via www.teleticketservice.com of telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min). Er zijn ook VIP arrangementen beschikbaar

Share.

About Author

1 reactie

  1. Pingback: HANSI HINTERSEER VIERT JUBILEUM OOK IN HASSELT (1 maart 2014, Ethias… | Toegangskaarten

Leave A Reply

*