woensdag, oktober 23

Klankfest onthult de volledige line-up met namen als DJ Snoopedelic, Luke Slater, Deetron, Red D feat. Lady Linn, Praga Khan, Sven van Hees, Hindu Radio dj’s, Eric Duncan, …. @ Vooruit, Gentse Feesten!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Klankfest-Affiche-Dag1-lowresKlankfest onthult de volledige line-up met namen als DJ Snoopedelic, Luke Slater, Deetron, Red D feat. Lady Linn, Praga Khan, Sven van Hees, Hindu Radio dj’s, Eric Duncan, …. @ Vooruit, Gentse Feesten!

Het concept van KLANKFEST kan eenvoudig worden uitgelegd; ‘10 dagen lang het allerbeste uit de Gentse party scene’. Voor de muzikale opvulling slaat Nasty Mondays immers de handen in elkaar met de belangrijkste Gentse party organisatoren, clubs, promotoren en labels. Van gevestigde waarden als Decadance, Charlatan en Kozzmozz tot jonge organisatoren als Kowboys and Indians. Het resultaat is een programmatie die een staalkaart is van het allerbeste uit de Gentse party-scene.Klankfest-Affiche-Dag2-lowres

Door de samenwerking van maar liefst 23 verschillende partners, verspreid over 10 dagen, kan KLANKFEST een brede waaier aan muziekstijlen aanbieden, vertegenwoordigd door de beste lokale en internationale artiesten in hun genre. Elke partner van KLANKFEST draagt zijn eigen muziekstijl en bijhorende subcultuur bij. Hierdoor zal er elke dag een ander publiek worden aangesproken. KLANKFEST wil niet alleen de Gentenaar aantrekken maar ook een nationaal en internationaal publiek. Daar staat de programmatie alvast garant voor. De line-up bevestigt de ambitie van de organisatoren om 10 dagen lang een brede waaier aan muziekstijlen aan te bieden, vertegenwoordigd door de beste lokale en internationale artiesten in hun genre. Van gevestigde waarden als Praga Khan, Luke Slater, TLP, Red D feat. Lady Linn en Hindu Radio Dj’s over aanstormend jong talent als Rebekah, Locked Groove, Trixy, Beauhause en vele anderen.
Klankfest-Affiche-Dag3-lowres
KLANKFEST maakte recent ook zijn grootste naam bekend voor zondag 19/07 op de Urban & Hip-Hop night, georganiseerd door City Queens, Me So Horny en Culture Club. Niemand minder dan Amerikaanse rapper SNOOPP DOGG zal onder de naam ‘DJ Snoopadelic’ de Concertzaal van de Vooruit in lichterlaaie zetten met een 2 uur durende DJ set. SNOOP is zowat de ‘the godfather’ van de Amerikaanse Rap en Hip-Hop scène. Hij staat al 25 jaar aan de top van de hitlijsten, werkt samen met de grootste namen en heeft als grote verdienste dat hij het muziekgenre bekend en geliefd wist te maken bij een breed publiek. Hij vult met gemak de grootste muziek arena’s, stadia en festivalweides. Het zal dan ook zeer bijzonder zijn hem aan het werk te zien in een ‘intieme’ setting als de Concertzaal van de Vooruit. Klankfest-Affiche-Dag4-lowres

Maar ook alle andere avonden zijn om vingers en duimen bij af te likken, want iedere avond heeft in zijn genre wel een grote klepper op de affiche staan. U vindt de volledige programmatie in het persbericht en de visuals in bijlage.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*