woensdag, oktober 23

Les Ardentes 2012: CYPRESS HILL, BOOKA SHADE live, I BLAME COCO, BEARDYMAN, JONATHAN WILSON, CARBON AIRWAYS, NOA MOON, DIVINE en meer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

CYPRESS HILL, BOOKA SHADE live, I BLAME COCO, BEARDYMAN, JONATHAN WILSON, CARBON AIRWAYS, NOA MOON, DIVINE, SUPREEMS, DC SALAS vs. ISSA MAÏGA, MATTERHORN

In zijn 8-jarig bestaan heeft LES ARDENTES bijzondere banden geweven met sommige bands. CYPRESS HILL is er ongetwijfeld een sinds hun historische passage in 2008.

Het is dus met enorm veel genoegen dat we het legendarisch Amerikaans hip hop combo terug ontvangen op zondag 8 juli. Ze spelen als headliner en presenteren hun nieuwe dubstep getinte album, een samenwerking met Rusko, een referentie in het genre.

De Britse Coco Sumner aka I BLAME COCO baarde zich open op een schitterend eerste album « The Constant ».  De jonge dame is vastbesloten de Verenigde Staten te charmeren daarom schaaft ze momenteel aan haar nieuwe songs in New York. Zondag 8 juli staat ze op les Ardentes om ze te presenteren.

BOOKA SHADE het toonaangevende duo van de Duitse electro house heeft voor les Ardentes gekozen om in exclusiviteit zijn nieuwe live set te presenteren. Vrijdag 6 juli op de HF6.

Een echte menselijke rythm machine zal op 6 juli ook aanwezig zijn, namelijk BEARDYMAN de britse king of beatboxing,.

Een trekpleister van deze Ardentes wordt ongetwijfeld een duo dat op de laatste Transmusicales in Rennes opgemerkt werd: CARBON AIRWAYS. Enguérand en Eléonore, een broer en zus van 14 en 15, vertegenwoordigen de toekomst van de industriële electro.

Zaterdag 7 juli zullen liefhebbers van chique psychedelische folkrock de komst van JONATHAN WILSON in hun agenda onderstrepen.

Twee meiden, twee genres, twee talenten: de heerlijke NOA MOON zal ons betoveren met haar folkpop terwijl de Luikse DIVINE ons zal doen dansen met haar grime en dubstep ritmes.

De nieuwe meest veelbelovende DJs van het land, DC SALAS en ISSA MAÏGA van de Minimhouse en Lessizmore parties, het SUPREEMS duo en de MATTERHORN team uit A’pen, komen zaterdag 7 juli het Elektropedia podium vullen.

Share.

About Author

Leave A Reply

*