donderdag, juli 2

Maes presents: Kozzmozz – Saturday, March 3rd 2011 @ Vooruit, Gent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kozzmozz zit duidelijk in de lift en is vast van plan dat zo te houden. Na verschillende uitverkochte edities na elkaar, brengen we jullie opnieuw sterke artiesten die reeds lange tijd op de voorste rijen van het techno landschap vertoeven. Het is duidelijk dat techno weer helemaal terug is en de laatste jaren opnieuw zijn opmars maakt in België. En dat is ook zo voor de Kozzmozz parties: we’re here to stay!

Gedurende zijn 15 jarige carrière werd Ben Sims alleen maar groter en beter met de 9 labels die hij runt en zijn remixen voor de grootste techno namen van deze planeet als Jeff Mills, Green Velvet, Chris Liebing en Adam Beyer. Vorig jaar bracht hij zijn langverwachte, tweede album – Smoke & Mirrors – uit op Adam’s mighty Drumcode label. Hij staat bekend om zijn 3-deck sets en grote techno projecten als Frequency 7 met Surgeon en Killa Productions met Paul Mac. Hij bracht beide projecten in onze tent op Tomorrowland en we zijn veheugd hem nu nog eens solo op het Kozzmozz podium te mogen verwelkomen.

En ook Heiko Laux is geen vreemde voor Kozzmozz, hij vergezelde ons voor de eerste keer in onze beginjaren in het Kuipke, in 1998 om exact te zijn. Hij kwam een aantal jaar geleden opnieuw op bezoek en nu is hij terug. En waarom ook niet  … 5 fantastische albums, een hele reeks kwalitatieve ep’s en een label dat ons al meer dan 150 grote releases bracht. Hij is een man met vele gezichten en talenten en hij houdt Kanzleramt op het voorplan van de techno scene sinds 1994, net zoals wij dat doen met Kozzmozz.

Naar goede gewoonte hebben we ook een opkomend talent op de line-up en deze keer is dat Traversable Wormhole die 5 volumes tracks op mysterieuze wijze uitbrachten onder dezelfde moniker. De tracks trokken meteen de aandacht van zowat alle grote spelers en werden opgepikt door Chris Liebing en zijn CLR label die ze remasterden en heruitbrachten. Ze werden ook geremixt door namen als Surgeon, Marcel Dettmann, Sleeparchive, Function, Chris Liebing, James Ruskin, Peter Van Hoesen, Terence Fixmer en vele anderen. Hier zal hij al deze pareltjes live brengen. Voor zij die het nog niet zouden weten, Traversable Wormhole is hot en niemand anders dan Adam X, één van techno’s meest gerespecteerde namen die al 20 jaar actief is in de scene. Dit wordt zijn allereerste performance als Traversable Wormhole ooit in België.

Deze top line-up wordt ondersteund door residents Kr!z van Token Records en Spacid voor nog maar eens een fantastische reis doorheen de Kozzmozz van never-ending beats.

Line up :

Ben Sims (Drumcode, Theory Rec, Londen)

Heiko Laux (Kanzleramt Rec, Berlin)

Traversable Wormhole live (CLR, Traversable Wormhole Rec, Berlin)

Kr!z (Token Rec, Kozzmozz, BXL)

Spacid (Kozzmozz, Retro Acid, Gent)

Tickets: Vvk :  14,00 €  ; Kassa : 17,00 €

Voorverkoop: Vooruit  &   Alle Free Records Shop

Online: www.kozzmozz.com/presale/kozzmozz

Uren :  23u. tot 6u.

Meer info:

info@kozzmozz.com
www.kozzmozz.com
www.facebook.com/kozzmozz

Artiesten-info :
Ben Sims
www.myspace.com/theoryrecordings
www.twitter.com/#!/DJBENSIMS
www.discogs.com/artist/Ben+Sims
www.residentadvisor.net/dj/bensims
www.facebook.com/pages/Ben-Sims/60542184918?ref=ts&sk=wall
Heiko Laux
www.kanzleramt.com
www.residentadvisor.net/dj/heikolaux
www.twitter.com/#!/heikolaux
www.soundcloud.com/heikolaux
www.discogs.com/artist/heiko+laux
www.facebook.com/heikolauxofficial
Traversable Wormhole Live
www.residentadvisor.net/dj/traversablewormhole
www.myspace.com/traversablewormhole
www.youtube.com/watch?v=fEYEPIS6dE8
www.facebook.com/group.php?gid=62408457478
Kr!z
www.myspace.com/kriz_space
www.tokenrecords.com
www.discogs.com/label/Token
Spacid
www.spacid.be
www.facebook.com/spacid
www.soundcloud.com/spacid
www.twitter.com/#!/spacido

Share.

About Author

Leave A Reply

*