woensdag, oktober 16

Mark Knight, Dada life en Afrojack op Sensation “Innerspace”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sensation bezorgt bezoekers een visueel orgasme

Op 17 maart wordt de allernieuwste Sensation show “Innerspace” voorgesteld in de Hasseltse Ethias Arena.Sensation komt voor de achtste keer naar België en komt elk jaar verrassend uit de hoek. Dit jaar presenteert ID&T haar allernieuwste show “Innerspace”. Deze wervelende show werd voorgesteld in Amsterdam afgelopen zomer en trok nadien naar London en Kopenhagen. België is het eerste land waar de show zal plaatsvinden in 2012. Voor de vierde keer op rij wordt het Sensation podium opgesteld in de Hasseltse Ethias Arena die tot de laatste millimeter  benut zal worden. Innerspace zorgt voor een uniek en interactief gebeuren met heel wat duizelingwekkende showelementen waarbij bezoekers van kop tot teen betoverd worden.  Op het programma staan een reeks internationale artiesten zoals Mark Knight, Dada Life en Afrojack.

Sensation zorgt jaar na jaar voor een visueel orgasme met allerlei spectaculaire licht- en showelementen die in het teken van spiritualiteit staan.  Naast een wervelende show trommelt de organisatie een resem internationale top dj’s op.  Een indrukwekkende line-up die het publiek zal kunnen bekoren. Deze editie zal er gedanst kunnen worden op de nieuwste mixen van onder andere de Britse Mark Knight. Mark Knight kreeg naam en faam dankzij zijn Ministry Of Sound residentie. Onder zijn eigen label “Toolroom Records” kon hij een reeks nummers uitwerken voor onder andere Faithless, Underworld en The Black Eyed Peas. Voor zijn werk op het “The End” album van The Black Eyed Peas kon hij een Grammy nominatie in de wacht slepen.”Man With The Red Face”, “Downpipe”, “Good Times” en “Devil Walking” zjin maar een paar voorbeelden van nummers die hoog op de internationale hitlijsten prijkten.

Ook uitkijken naar het Zweeds electrohouseduo Dada Life die onlangs een mooie 38ste plaats kreeg in de DJ MAG Top 100. De Zweden werkten al een aantal keren samen met het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike voor onder andere “Tomorrow” en “Under The Water”. Ondanks hun muzikale connecties in België, komen ze maar heel uitzonderlijk afgezakt naar ons land. Tijdens Sensation zullen ze dus het onderste uit de kan halen.

De Nederlandse populaire dj Afrojack is een bekende dj in de Nederlandse en Belgische clubscene. In 2008 scoorde hij zijn eerste hit met “Drop Down” (do my Dance) in samenwerking met The Partysquad. Begin augustus 2010 bracht hij de single Take Over Control uit die zelfs de Britse top 40 haalde. Hij werkt veel samen met David Guetta en ze wonnen samen een Grammy voor hun remix van Madonna’s Revolver. Dit jaar bracht hij samen met Steve Aoki “No Beef” en “We’re all no one” uit en scoorde opnieuw in de hitlijsten. Verder kunnen de bezoekers zich verwachten aan Mr. White en de Nederlandse dj ‘s Sander van Doorn en zijn protegés Juan & Daniel Sanchez.

Door de strikt nageleefde witte dresscode wordt het publiek écht onderdeel van het indrukwekkende decor. Sensation Innerspace neemt de bezoekers mee op een avontuurlijke reis. Noteer dus zeker 17 maart 2012 in je agenda. Tickets zijn online te koop vanaf 55 euro.

Kort:

17 Maart 2011

Sensation  – Innerspace

Ethias Arena Hasselt

Prijs: regular ticket = 55 euro. Speciale arrangementen (comfort, loge, hotel, restaurantdeals) vind je op de Sensation website.

Programmatie: Mr. White, Juan Sanchez & Daniel Sanchez, Mark Knight, Afrojack, Sander Van Doorn, Dada Life.

Bekijk hier de sfeervideo video!

Meer over Sensation:

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in Amsterdam ArenA, is inmiddels een terugkerend fenomeen met edities in vijftien landen. Sensation van organisator ID&T is uitgegroeid tot de ultieme nightlife beleving met internationale allure, waarbij optredens, muziek, acrobatiek, dans en vuurwerk centraal staan. Door een strikt nageleefde witte dresscode wordt ook het publiek onderdeel van een indrukwekkend decor.  Het concept oogstte meerdere Awards voor ‘Best Event of the Year’ in onder andere Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken.

Share.

About Author

Leave A Reply

*