donderdag, juli 2

NIEUWE BEVESTINGEN LES ARDENTES 2012

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

M83 – THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION – ABSYNTHE MINDED – HIPPOCAMPE FOU – EPTIC – BIG MOUSTACHE BANDITS

Met zijn single « Midnight City » heeft M83 raak geschoten, hij kon geen betere reclame krijgen voor zijn nieuwe album! De Fransman, die intussen naar de V.S. is verhuisd, steekt hoog bovenuit de internationale scène. Hijis ook geen beginneling, zondag 8 juli verzamelt M83 voor les Ardentes een tien jarige muzikale zoektocht tussen futurisme en pop nostalgie in een boeiende show.

Al meer dan 20 jaar geeft THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION zijn eigen touch aan de roots van de Amerikaanse muziek. De band staat aan de basis van een muziekstroming, die o.a. de White Stripes, Black Keys hebben beïnvloed. Verwacht een stormachtige blues, hijgerige soul en noisy garagerock knal op het podium voor 7 juli.

ABSYNTHE MINDED, een van de meest populaire atypische Belgische bands van zijn generatie komt zich toevoegen aan de affiche van de zaterdag maar ook de surrealistische hip-hop van HIPPOCAMPE FOU en de Luikse hard rock’n’rollers van BIG MOUSTACHE BANDITS.

Iemand om in het oog te houden is EPTIC, het nieuwe dubstep fenomeen. Deze kerel uit Sint-Niklaas is pas 19 en de grootsten uit het genre willen met hem werken. Hij staat op 6 juli achter de draaitafels.

De complete affiche, tickets en alle info op www.lesardentes.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*