donderdag, december 3

NIEUWE NAMEN PUKKELPOP: ARCADE FIRE & N.E.R.D

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Pukkelpoporganisatie voegt nieuwe namen toe aan haar line-up. Het eigenzinnig parcours van Arcade Fire matcht perfect met Pukkelpop: energiek, artistiek en altijd anders. De Canadese discorockers kennen hun weg inmiddels in Kiewit. In 2005 werden ze na hun passage in een overvolle Marquee nog voorzichtig een ‘veelbelovend hip bandje’ genoemd. In 2007 speelden ze op de Main Stage, anno 2018 staan ze er donderdag 16 augustus opnieuw, als headliner.

Ook N.E.R.D, de Amerikaanse funkrockhiphopband met stijlicoon Pharrel Williams, Chad Hugo en Shay Haley, komen naar Pukkelpop. O.a. hun ‘She Wants To Move’ en ‘Lapdance’ zitten stevig in het muzikaal geheugen. Uit een recenter verleden is er het 5de album ‘No_one ever really dies’ met collabs met o.a. Rihanna en Kendrick Lamar. Kendrick en N.E.R.D samen op Pukkelpop? N.E.R.D speelt op vrijdag 17 augustus, Kendrick Lamar … een dag later.

Bevestigd

Donderdag 16 augustus: The War on Drugs, Dua Lipa, Arcade Fire
Vrijdag 17 augustus: N.E.R.D
Zaterdag 18 augustus: Kendrick Lamar

Morgen is er nog meer Pukkelpopnieuws, info over de start van de ticketverkoop volgt binnenkort.
Pukkelpop 2018 is van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus op de festivalweide van Kiewit, Hasselt. Meer informatie vind je op www.pukkelpop.be.

Share.

About Author

Leave A Reply

*