woensdag, oktober 23

Official Playboy Party @ the beloved Krush Club – Zaterdag 5 mei 2012, 23 uur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wie denkt aan Playboy denkt meteen aan de very sexy Playboy bunnies, vrouwenbewonderaar Hugh Heffner, de Playboy Mansion, jet-set people en very hot & steamy parties…

De volledige Playboy entourage keert nog eens terug naar waar het in België allemaal begon: Oostende!

Voor deze derde editie geven ze de voorkeur aan de Krush Club en de bloedmooie Playboy bunnies zullen er deze keer uiteraard opnieuw bij zijn. Zij zullen de temperatuur ongetwijfeld een paar graden doen stijgen en rekenen erop dat het publiek hen zal vergezellen in de typische losse en uitbundige Playboy sfeer.

U mag er ook op rekenen dat de dj’s, die speciaal werden gekozen voor hun zwoele en sexy muzikale vibes, deze atmosfeer volledig zullen ondersteunen.

Hoofd-act is Yass, één van de prominente dj’s/producers van het zeer gerespecteerde Defected label. Hij krijgt het gezelschap van de über-gerespecteerde resident van Krush Club, YaMo, die het publiek samen met Soulspinnas, zal doen rocken tot het ochtendgloren.

 

De club zal bovendien helemaal aangekleed worden met Playboy decoratie, Bronze, Silver, Gold & Diamond theme, VIP lounge, een imposante DJ booth en vele leuke extra’s.

Maak je stoutste dromen waar en join us @ Krush Club, Monacoplein, Oostende!

Line-up:

Yass ( Defected, Paris )

YaMo ( Krush Club )

Soulspinnas ( Krush Club)

Tickets:

Voorverkoop: € 10

Tickets via : www.krushclub.be  ( online )

Reservaties :  info@krushclub.be

Meer info : www.krushclub.be  / Facebook

Share.

About Author

Leave A Reply

*