zondag, januari 24

Ostend Beach 2012 – Dance Festival 7 JULI 2012 – Strand Oostende

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Change! Yes we can! Zo werd op 16 maart de 3de editie van Ostend Beach aangekondigd. Een eerste reeks namen waaronder superster Felix da Housecat en Drum ‘n’ Bass formatie Sigma feat. MC Darrison, zorgden ervoor dat de early bird tickets de deur uitvlogen en de eerste 1000 bezoekers een feit zijn. Nu komen daar nog eens 10 namen bij. De volledige line-up met 30 dj’s volgt op 7 mei!

Na de volledig Belgisch getinte line-up in 2011 zal het festival in 2012 met heel wat grote internationale headliners uitpakken. De eerste headliner voor de imposante open-air mainstage werd eerder al aangekondigd en is niemand minder dan Felix Da Housecat. Felix is de man van de electroclash en de dj-producer mocht al remixen maken voor New Order, Madonna, Britney Spears en ga zo maar door. Hij zal het gezelschap krijgen van onze eigen Sound of Stereo die ook in het buitenland goed op weg zijn met het verwerven van een heuse sterrenstatus. Hier in België weten we al langer dat ze de pannen van het dak spelen en ook produceren kunnen ze als de beste. Ze werden dan ook door niemand minder dan Dr. Lektroluv onder de arm genomen op zijn gelijknamige label. Daarnaast ook nog de leading men van de coole Culture Club, Neon, Davidov en Maxim Lany en Wolfpack die werden opgepikt door Dimitri Vegas & Like Mike en met ‘Smash the House’ meteen een hit scoorden die werd opgepikt door de grootsten der aarde als David Guetta, Tiësto en Erick Morillo.

De tweede stage is opnieuw een gigantische indoor tent die op het strand van Oostende zal verschijnen en bij alle weersomstandigheden het nodige comfort zal bieden. Net als vorig jaar wordt deze grote shelter opnieuw het middelpunt van de Urban, Dubstep en Drum ‘n’ Bass scene. Hier zullen de boys van het Engelse Sigma vergezeld worden door hun vaste MC Darrison, eveneens afkomstig uit London. Ze zullen de stage delen met enkele van de beste gesmaakte Belgen uit deze scene te beginnen met de alomgeprezen Mr. TLP aka Troubleman van de gelijknamige show op Studio Brussel, zijn collega Murdock die naast dj. en presentator ook gevierd party promotor is, NGA Sound van de uiterst succesvolle Daily Dubstep parties en jonge talenten als Vicelord en Duuub.

De derde stage is een volledig nieuw podium dat gehosted zal worden door de Krush Club. Hier zal het Engelse Copyright als hedaliner aantreden. Dit duo maakt o.m. furore op het wereldberoemde Defected label maar runnen ook hun eigen Copyright Recordings wat hen naar de hipste parties over de hele wereld leidt en dus ook Ostend Beach. Belgische headliner is Dimaro, één van de hipste dj’s van het moment. En ook Buscemi die zonet uitpakte met zijn nieuwe album ‘Nite People’ en Laurent Wery die zopas een platina hit scoorde in Australië met ‘Hey, hey, hey’ zijn erbij !  Reken hierbij nog eens de residents Yamo, Soulspinnas en nieuwe revelatie Dynky Toys bij en je weet dat de sfeer ook op dit stukje strand zal ontploffen op 7 Juli.  

Een presale kaartje kost € 25 en is nu te koop via alle kanalen die je hieronder en op de website vindt. VIP tickets kosten € 49 en omvatten toegang tot het VIP strand met een overdekte stage met eigen VIP bar, zwembad, jacuzzi’s en lounge corners. Het VIP strand kijkt uit op de Mainstage en houders van een VIP pasje hebben ook toegang tot de exclusieve afterparty in de Krush Club.

Er worden voor het eerst ook bussen ingelegd vanuit Antwerpen/Gent en Poperinge. Tickets voor de bus heen & terug met kaartje voor het festival kosten 38 € en geen festival zonder bier uiteraard, daarom kan je op voorhand je ‘booze bag’ aanschaffen aan 25 € voor 21 vouchers.

Het festival gaat dit jaar een samenwerking aan met het Woosha! rockfestival een week later op 14 juli. Hierdoor zijn er Combi tickets te koop waarbij de bezoekers beide festivals op dezelfde locatie kunnen aandoen. Combi tickets voor Woosha! en Ostend Beach zijn verkrijgbaar voor 34 euro vanaf 19 Maart. Voor Oostendse jongeren is er een speciale actie, we stellen voor hen duizend Combi tickets ter beschikking voor 24 euro dankzij een samenwerking met Toerisme Oostende en de Oostendse Jeugddienst.

Het is duidelijk dat Ostend Beach grote ambities heeft voor het festival met onder andere z’n unieke ligging –  op het strand van Oostende, tussen zee en havengeul, een top line-up en de – meer dan toegankelijke – ticket prijzen. Het zou dit jaar dan ook wel eens heel druk zou kunnen worden in Oostende.

NEW NAMES:

Copyright  (Defected, Copyright Rec, London – UK)

Sound of Stereo ( Lektroluv Rec)

Murdock (Radar Rec)

Buscemi (new album: Nite People )

Davidov (Culture Club)

Laurent Wery (Hey, hey, hey)

Soulspinnas (Krush Club)

Duuub (Decadance)

B-Kay (Krush club)

Wolfpack (Smash the House)

FIRST NAMES:

Felix da Housecat  (Rude Photo – X-Mix Productions – Chicago USA)

Sigma feat MC Darrison (Sigma HQ – London UK)

Dimaro (Carré)

TLP aka Troubleman (StuBru)

Neon (Culture Club)

NGA Sound (Daily Dubstep)

Maxim Lany (Lany Rec)

Yamo (Krush Club)

Vicelord (Star Warz)

Dynky Toys (Full House)

TICKET INFO:

PRESALE ticket :  € 25 (from April 15 onwards)

VIP ticket   :           € 49 * (from March 16 onwards)

COMBI ticket :       € 34 ** Ostend Beach + Woosha! (from March 16 onwards)

Boozebags :          € 25 voor 21 vouchers

SALE POINTS:

WORLDWIDE

www.ostendbeach.be  online ticketing

BELGIUM

– all free record shops

– all brooklyn stores

OSTEND

– toerisme oostende

– billboard oostende

– media markt oostende

* vip ticket only available at www.ostendbeach.be  & FRS – includes access to the indoor vip beach with vip bar and pool & access to the official afterparty in Krush Club

** combi ticket only available at ostendbeach.be, woosha.be, FRS & toerisme Oostende

KEEP IN TOUCH:

WWW.OSTENDBEACH.BE

WWW.FACEBOOK.COM/OSTENDBEACH

Share.

About Author

Leave A Reply

*