donderdag, juli 2

OSTEND BEACH – 7 JULI 2012 – STRAND OOSTENDE De volledige line-up & nieuwe locatie!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Change! Yes we can!

Met een nieuwe locatie en internationale kleppers van formaat zet Ostend Beach de rechte lijn in naar zaterdag, 7 juli. Voor een groots festival met de voeten in het zand, deze keer niet op het Klein Strand wegens werken aan de havendammen maar net naast het vernieuwde Zeeheldenplein. Op 3 podia zullen de beats weerklinken van 13u ’s middags tot 1 uur ’s nachts. Bij de eerder aangekondigde 20 namen komen nu nog eens 10 nieuwe namen bij waaronder Mumbai Science van Lektroluv Records & de Push-It crew met DJ Prinz & Jerry May op de Mainstage, Sake van ‘Me so Horny’ en de Invasion crew in The Dome en Kitsch & Krush crews: Mr. Moustache & Smith Davis en Soulspinnas & Benji op de Krush Beach.

Na de volledig Belgisch getinte line-up in 2011 pakt het festival in 2012 ook met enkele grote internationale headliners uit. De eerste headliner voor de imposante open-air mainstage is niemand minder dan Felix Da Housecat. Felix is de man van de electroclash en de dj-producer mocht al remixen maken voor New Order, Madonna, Britney Spears en ga zo maar door. Hij zal het gezelschap krijgen van onze eigen Sound of Stereo die ook in het buitenland goed op weg zijn met het verwerven van een heuse sterrenstatus. Hier in België weten we al langer dat ze de pannen van het dak spelen en ook produceren kunnen ze als de beste. Ze werden dan ook door niemand minder dan Dr. Lektroluv onder de arm genomen op zijn gelijknamige label. Daarnaast ook nog de leading men van de coole Culture Club, Neon, Davidov en Maxim Lany en Wolfpack die werden opgepikt door Dimitri Vegas & Like Mike en met ‘Smash the House’ meteen een hit scoorden die wordt gespeeld door de grootsten der aarde als David Guetta, Tiësto en Erick Morillo. Daar komt nu dus ook nog Mumbai Science bij. Hij werd onlangs door niemand minder dan Carl Cox gevraagd om een mix te maken voor zijn Global Show. Check zijn site! En ook Antwerpens meest kleurrijke DJ Prinz is opnieuw van de partij. Hij pusht nog altijd jong talent en stelt Jerry May aan jullie voor. En last but not least, krijgt ook de winnaar van onze dj-contest een plaatsje op de main. Good luck aan DJ for Life!

De tweede stage is opnieuw een gigantische indoor tent die op het strand van Oostende zal verschijnen en bij alle weersomstandigheden het nodige comfort zal bieden. Net als vorig jaar wordt deze grote shelter opnieuw het middelpunt van de Urban, Dubstep en Drum ‘n’ Bass scene. Hier zullen de boys van het Engelse Sigma vergezeld worden door hun vaste MC Darrison, eveneens afkomstig uit London. Ze zullen de stage delen met enkele van de beste gesmaakte Belgen uit deze scene te beginnen met de alomgeprezen Mr. TLP aka Troubleman van de gelijknamige show op Studio Brussel, zijn collega Murdock die naast dj en presentator ook gevierd party promotor is, NGA Sound van de uiterst succesvolle Daily Dubstep parties en jonge talenten als Vicelord en Duuub. Voeg daar nu nog de Invasion crew aan toe met DJ’s Twelve & Mad D, Eptic van Chronos Records en Sake die naast het scoren van hits bekend is van het Supreme team en memorabele gigs in La Rocca, Petrol, ..

De derde stage is een volledig nieuw podium dat gehosted zal worden door de Krush Club. Hier zal het Engelse Copyright als headliner aantreden. Dit duo maakt o.m. furore op het wereldberoemde Defected label maar runnen ook hun eigen Copyright Recordings wat hen naar de hipste parties over de hele wereld leidt en dus ook Ostend Beach. Belgische headliner is Dimaro, één van de hipste dj’s van het moment. En ook Buscemi die zonet uitpakte met zijn nieuwe album ‘Nite People’ en Laurent Wery die zopas een platina hit scoorde in Australië met ‘Hey, hey, hey’ zijn erbij!  Reken hierbij nog eens resident Yamo en nieuwe revelatie Dynky Toys bij en je weet dat de sfeer ook op dit stukje strand zal ontploffen op 7 Juli. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt de Kitsch crew uit Knokke nog wat extra sfeer op het vuur gooien met Mr. Moustache & Smith Davis. En dan kan de Krush crew uiteraard niet onder doen. Soulspinnas & Benji verdedigen hun eer! Net als Sensei dat zal doen voor Club Nice.

Een presale kaartje kost € 25 en is nu te koop via alle kanalen die je op de website vindt. VIP tickets kosten € 49 en omvatten toegang tot het VIP strand met een overdekte stage met eigen VIP bar, zwembad, jacuzzi’s en lounge corners. Het VIP strand kijkt uit op de Mainstage en houders van een VIP pasje hebben ook toegang tot de exclusieve afterparty in de Krush Club.

Er worden voor het eerst ook bussen ingelegd vanuit Antwerpen/Gent en Poperinge. Tickets voor de bus heen & terug met kaartje voor het festival kosten 38 € en geen festival zonder bier uiteraard, daarom kan je op voorhand je ‘booze bag’ aanschaffen aan 25 € voor 21 vouchers.

Het festival gaat dit jaar een samenwerking aan met het Woosha! rockfestival een week later op 14 juli. Hierdoor zijn er Combi tickets te koop waarbij de bezoekers beide festivals op dezelfde locatie kunnen aandoen. Combi tickets voor Woosha! en Ostend Beach zijn verkrijgbaar voor 34 €. Voor Oostendse jongeren is er een speciale actie, we stellen voor hen duizend Combi tickets ter beschikking voor 24 € dankzij een samenwerking met Toerisme Oostende en de Oostendse Jeugddienst.

Het is duidelijk dat Ostend Beach grote ambities heeft voor het festival met onder andere z’n unieke ligging –  deze keer nest naast de nieuwe westelijke strekdam, een top line-up en de – meer dan toegankelijke – ticket prijzen. Het zou dit jaar dan ook wel eens heel druk zou kunnen worden in Oostende.

FULL LINE-UP:

STAGE 1  :  MAIN BEACH

Felix da Housecat  (Rude Photo – X-Mix Productions – Chicago USA)

Sound of Stereo ( Lektroluv Rec) 

Mumbai Science ( Lektroluv Rec)

Neon (Culture Club)

Davidov (Culture Club)

Push it crew: DJ Prinz & Jerry May

Maxim Lany (Lany Rec)

Wolfpack (Smash the House)

DJ for Life ( Winnaar DJ Contest)

STAGE 2 : THE DOME

Sigma feat MC Darrison (Sigma HQ – London UK)

Murdock (Radar Rec) 

Eptic ( Chronos Rec)

NGA Sound (Daily Dubstep)

TLP aka Troubleman (StuBru)

Sake ( Me So Horny)

B-Kay (Krush club)

Invasion crew: DJ’s Twelve & Mad D 

Duuub (Decadance)

STAGE 3  : KRUSH BEACH

Copyright  (Defected, Copyright Rec, London – UK)

Dimaro (Carré)

Yamo (Krush Club)

Laurent Wery (Hey, hey, hey)

Kitsch crew :  Mr. Moustache & Smith Davis

Buscemi (Blue Note Rec) 

Krush crew : Soulspinnas & Benji

Dynky Toys (Full House)

Sensei (Club Nice)

Ticket info:

Presale Ticket: € 25

Combi Ostend Beach + Woosha!: € 34**

VIP Ticket: € 49*

(Acces to the VIP Beach (covered stage 20mx10m connected to Main Beach) – VIP bar & service – finger food – swimming pool – lounge area – access to the after party in Krush Club)

Ostend Beach Boozebag: € 25***

(Contains 21 vouchers to buy food and drinks)

Ostend Beach Bustrip: € 38***

(Bustrip – round-trip – and ticket for Ostend Beach included)

Ticket Sale points:

WORLDWIDE:

www.ostendbeach.be  online ticketing & all info  !

BELGIUM:

all Free Record Shops in Belgium (find them at www.FRS.be )

all Brooklyn stores (find them at www.BROOKLYN.be )

OSTEND:

Toerisme Oostende (Monacoplein 1)

Billboard Oostende (Adolf Buylstraat 11)

Media Markt Oostende (Northlaan 13)

* VIP Ticket only available at Ostendbeach.be & Free Record Shops

** Combi Ticket only available at Ostendbeach.be, Woosha.be, Free Record Shops & Toerisme Oostende

*** Boozebags & Bustrips only at Ostendbeach.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*