zaterdag, augustus 15

Peep entert Feestgedruis Zaterdag, 24 Maart 2012 @ Vooruit, Gent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De deugnieten van Peep verenigden vorig jaar voor de eerste keer hun krachten met de piraten van Feestgedruis en het werd meteen een explosieve mix. De Vooruit werd in vuur en vlam gezet met super sets van Markus Fix en Chris Tietjen, die de party people meenamen op een trip van pure maar licht gestoorde beats, strak maar toch met een hoek af.

Dus … Aaaargh! Laat ons dit nogmaals doen en opnieuw een avond creëren met spuwende kanonnen en kletterende zwaarden. Deze keer zullen we de Vooruit transformeren in iets wat je nog nooit hebt gezien. De muziek zal eclectischer zijn dan ooit, van minimale rollende beats tot zachte deep house over pompende tech house en hypnotische melodieën. Met opnieuw fantastische dj’s aan het roer, varen we ongetwijfeld een avontuurlijke nacht tegemoet. Verwacht veel vuurwerk, verklede mensen, een overweldigend geluid, rum voor de piraten en een lach op ieders gezicht. So get ready for ultra positive and exceptional electronic pleasures @Peep enters Feestgedruis!

Deze keer zijn de scheepskapiteinen niemand minder dan de gevierde Duitsers André Galuzzi van Cocoon en Robag Wruhme van Freude Am Tanzen.

André Galuzzi is afkomstig uit Frankfurt waar hij ook zijn eerste stappen als dj zette. Hij speelde in de „M“ club in Mainz, had zijn eerste residentie in Wiesbaden’s “Parkcafé” en werkte bij de distributeur Neuton, waar hij ook partner Paul Brtschitsch leerde kennen met wie hij het label TAKSI oprichtte. Later werd hij ook resident in de Berlijnse Tresor club en opgenomen door Cocoon. Zijn internationale agenda raakte zo gevuld en hij werd bekend voor zijn lange marathon sets. Tracks als “Schneesturm” (TAKSI) or “Maskenball” (Cocoon Recordings) vestigden zijn naam als producer. André is nu resident in zowel de Berlijnse Berghain als Panorama Bar, waar hij één keer per maand draait.

Robag Whrume is het best gekend als de helft van het duo dat ooit draaide onder de naam Wighnomy Brothers en waarvan hij samen met Monkey Mafia jarenlang deel uitmaakte. Samen startten ze het Freude Am Tanzen label, één van de leidinggevende minimal house labels van het moment. Later lanceerden ze ook het sub-label Musik Krause. Hun beide labels worden verdeeld door het Keulse Kompakt label en distributie-bedrijf. Je kan op alledrie deze imprints nu ook solo producties van Robag vinden, evenals op andere labels als Pampa, Less is More, Movida, Contexterrior en Vakant.

Spacid is al actief op de elektronische dansvloeren sinds het prille begin met illegale feestjes en de Funky Green Aliens crew. Tegenwoordig hoor je hem op zowat alle grote feesten en festivals waar hij een uiteenlopende mix van vooruitstrevende muziek brengt. Hier zal hij putten uit zijn collectie housey tunes en daar die ‘met een twist’ uit selecteren.

José Noventa werd geboren in de wereld van muziek en baande zich al snel een weg naar de podia van de Cityparade, Decadance, de Ketaloco Events, de befaamde Make Up afterhours & uiteraard de legendarische piraten parties van ‘Feestgedruis’! Als warm-up dj. of afsluiter, weet hij steeds de sound te vinden waarnaar het publiek verlangt. Zorg ervoor dat ook jij deze jonge en zeer gemotiveerde dj. leert kennen !

Wanneer Koodoo je een party of dj-set voorschotelt, dan is zijn doel om je verfrissende dance tunes te brengen, die perfect geschikt zijn voor vrouwenonderonsjes, nachtelijke trips in de auto doorheen communistische landschappen of piraten bijeenkomsten en ruimteschepen vol rum. Hij organiseerde concepten als ‘Audio Culture’ en ‘Karma Candy’ tot 2006 en meer recent, ‘Putzen’ ( Decadance, Gent) en het  ‘NU-festival’ (in de velden van Heers). He speelt regelmatig in clubs als Decadance en op parties als ‘Feestgedruis’.

Na gedraaid te hebben op verschillende feestjes in Limburg, zijn thuishaven, nam de carrière van Michael Toelen een nieuwe wending toen de piraten van Feestgedruis hem contacteerden om Sweet Trade, het bookingsagentschap van hun residents, te komen vervoegen. Sindsdien kan je hem achter de decks van party concepten als Feestgedruis, Les Brigands en FriFri vinden. Hij laat nooit na zijn liefde voor minimal en tech house ten toon te spreiden en zijn stijl kan omschreven worden als sterk en solide, erop gericht om de dansvloer op zijn kop te zetten, als een vol automatisch geweer met beats als kogels die zelden hun doel missen.

Feestgedruis kan terugkijken op een fantastisch jaar én een spetterende zomer met plezante reizen naar de Wood in Brussel, uiterst geslaagde samenwerkingen met de Ketaloco crew op de Thé Dansant feesten en een onweerstaanbaar Nu festival in de zon als kers op de taart. Hun feesten worden gekenmerkt door mooie decoraties en een uiterst uitbundige sfeer die wordt gecreëerd door een zeer trouw publiek dat leeft voor de muziek en het feesten.  Feesten is voor hen zelfs een levensstijl.

PeeP kwam tot leven net voor de zomer en is het nieuwste concept van de Kozzmozz crew die daarmee de nieuwere, meer housey, minimale stromingen die je op dit moment op dansvloeren over de hele wereld vindt, op de voorgrond willen plaatsen. De eerste editie bracht alvast waar ze op hoopten, een uniek party gevoel dat iedereen deed verlangen naar meer.  En meer is wat ze zullen krijgen.

Positive Exceptional Electronic Pleasures for Pirates

Fire in the hole:

Robag Wruhme (Musik Krause, Kompakt, Pampa Records)

André Galluzzi (Ostgut Ton, Cocoon Records)

Spacid (Peep, Kozzmozz)

José Noventa (Sweet Trade, Feestgedruis)

KooDOO (Sweet Trade, Feestgedruis)

Michael Thoelen (Sweet Trade, Feestgedruis)

Live Visuals by Vj Stoudt (Nl)

Uren: Van 23u tot 06u

Tickets: Voorverkoop:  13,00 Euro –  Kassa :  16,00 Euro

Voorverkoop :  Alle Free Record Shops  & Vooruit, Gent   –   Online  :  www.peep.be

Info:    www.feestgedruis.be          www.peep.be          www.kozzmozz.com        www.facebook.com/Peeparty        www.facebook.com/feestgedruis 

PIRACY IS NOT A CRIME  !    DRESS like a pirate, FEEL like a pirate, BE a pirate   !

Share.

About Author

Leave A Reply

*