woensdag, oktober 16

Pukema Rock plant feestelijke 25e editie – Festival last sabbatjaar in om verjaardagseditie voor te bereiden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In 2013 bestaat Pukema Rock 25 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Met 23.000 bezoekers, een nieuwe locatie aan het Fort van het Liezele, meer dan 40 concerten en DJ-sets, was 2011 alvast een uitstekend jaar voor Pukema Rock.

De organisatie van Pukema Rock wil haar plaats in het festivallandschap verder versterken en uitpakken met een goed voorbereide verjaardagseditie op een nieuwe datum in 2013. Daarom heeft de organisatie beslist om in 2012 een sabbatjaar in te lassen, om zo een knallende 25e verjaardag voor te bereiden.

Geen festival in 2012, wel een bijzonder feestelijke opwarmer tijdens het derde weekend van september. Details over dit feestweekend worden later bekend gemaakt.

Nadenken over Pukema Rock 2.0

Zowel het huidige festivallandschap als Pukema Rock zijn de laatste jaren aanzienlijk geëvolueerd. De organisatie is er dan ook van overtuigd dat het de ideale moment is om even de tijd te nemen om na te denken over Pukema Rock 2.0 en verder te bouwen aan een stabiele toekomst.

Er wordt ook nagedacht over een andere datum in de festivalzomer. Dit om een groter artistiek aanbod te verzekeren en de positie in het festivallandschap te versterken. Het sleutelen aan de formule gebeurt niet zonder de essentie uit het oog te verliezen: een weloverwogen programma voor alle leeftijden en muzieksmaken, mooi verdeeld over 3 dagen en 2 podia.

De organisatie van Pukema Rock kijkt alvast uit naar de stevige verjaardagseditie van het festival in de zomer van 2013 en de feestelijke opwarmer in september 2012.

Share.

About Author

Leave A Reply

*