zaterdag, augustus 15

Tomorrowland maakt kans op prestigieuze prijs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dancefestival Tomorrowland sleept voor de tweede keer op rij een “oscarnominatie” in de wacht. De International Dance Music Awards gaan door op 22 maart in het Amerikaanse Miami. Tomorrowland werd genomineerd als ‘Best Music Event’. Naast Tomorrowland is ook het Nederlandse festival Sensation Amsterdam op de shortlist voor de prestigieuze prijs. De andere vijf geselecteerde festivals komen uit de Verenigde Staten en Canada.

organisator ID&T is uiteraard heel blij met de nominatie en hoopt dan ook een prijs in de wacht te slepen als erkenning voor hun werk. ‘Vorig jaar waren we ook genomineerd, maar nu maken we meer kans omdat Tomorrowland elk jaar groter wordt’, zegt Debby Wilmsen van ID&T. ‘Het opnemen tegen de reusachtige Amerikaanse events is niet gemakkelijk, alhoewel onze Amerikaanse fanbase niet te onderschatten is.’ Van de 750.000 Tomorrowland Facebookfans zijn er ongeveer 34.000 uit de Verenigde Staten, vergeleken met 9.000 uit Nederland. ID&T won wel al de prijs voor beste promotor. ‘Als een wereldbekende dj zoals David Guetta openlijk het festival aanprijst, nemen veel mensen hem op zijn woord en merk je de groeiende interesse’.

De International Dance Music Awards worden wereldwijd beschouwd als de Oscars voor de muziek industrie. De verkiezing vindt dit jaar voor de 27ste keer plaats en samen met ID&T hopen we dat “ons” Tomorrowland dit jaar in de prijzen valt!

DVE

Share.

About Author

Leave A Reply

*