donderdag, augustus 13

WHITE LIES, JOEYSTARR, EROL ALKAN, THE MAGICIAN en JUVENILES op les ARDENTES 12

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe bevestigingen voor les Ardentes!

Op donderdag 5 juli staan de Britten van WHITE LIES op het podium. Ze zijn de vertegenwoordigers van de stroming bands van Joy Division tot Editors die een donkere en melancholische rock spelen. Deze winter verkochten ze de Lotto Arena in Antwerpen uit, nu komen naar les Ardentes om hun fans verder te plezieren.

Auteur van een uitstekend tweede solo album, genomineerd op de Césars voor zijn rol als flik in « Polisse », JOEY STARR heeft een druk jaar achter de rug. Maar eerst on stage komt het talent van de Jaguarr ten rechte. Wie hem in 2007 in actie zag weet wat we bedoelen! Het publiek van les Ardentes kijkt alvast uit naar zijn prestatie op zaterdag 7 juli

Wat de ontdekkingen betreft zullen de nieuwsgierigen zich gooien op JUVENILES, de nieuwe Frenchy electropop sensatie van het Kitsuné label.

Hou onze website en Facebook pagina in de gaten en ontdek de volgende bevestigingen in primeur! Tot 30 april (of zolang de voorraad strekt) staan de 4 DAGEN PASS en de DAGTICKET in promotie aan 95 € en 45 €.
Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.lesardentes.be/ en de bekende voorverkooppunten.

LES ARDENTES 5.6.7.8. JUILLET 2012 – Parc Astrid Luik

Zijn alvast bevestigd:

50 CENT
MARILYN MANSON
WHITE LIES
JOEYSTARR
EROL ALKAN
THE MAGICIAN
BRIGITTE
CARAVAN PALACE
ED KOWALCZYK (of Live)
DEATH IN VEGAS
JOKER
JUVENILES

en veel anderen volgen!

Share.

About Author

Leave A Reply

*