woensdag, juni 23

Cartoon Network beantwoordt het verzoek van fans met Steven Universe Soundtrack: Volume 1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

DIGITALE ALBUM VERSCHIJNT WERELDWIJD OP 2 JUNI 2017

Cartoon Network kondigt het digitale album Steven Universe Soundtrack: Volume 1 aan, een verzameling nummers uit de geliefde Emmy-genomineerde populaire serie waarmee het multi-platform bereik onder fans wordt uitgebreid.

Kijkers vroegen om een compilatie van de muziek die zo’n belangrijke rol speelt in Steven Universe en nu voldoet Cartoon Network aan die vraag. De soundtrack, wereldwijd beschikbaar op vrijdag 2 juni 2017, bevat nummers die oorspronkelijk te horen waren in de 120+ afleveringen van de serie, waaronder het iconische themalied ‘We Are the Crystal Gems’.

Het album, van de creatievelingen Rebecca Sugar en de ongelooflijke Steven Crewniverse, bevat een grote line-up geremasterde nummers geselecteerd door Sugar en uitgevoerd door de stemmencast van de serie waaronder Zach Callison (Steven), Estelle (Garnet), Deedee Magno Hall (Pearl), Michaela Dietz (Amethyst) en Tom Scharpling (Greg); met speciale optredens van gerenommeerde gasten en Sugar zelf.

Ik ben zo enthousiast over dit album dat ik er bijna geen woorden voor heb,” aldus Rebecca Sugar. “We hebben met hart en ziel aan deze nummers gewerkt en nu zijn ze eindelijk verzameld en op verbluffend wijze geremasterd door onze componisten Aivi & Surrasshu.

Sugar vervolgt: “Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoeveel ik van deze nummers hou! Maar ik kan wel zeggen dat ze nooit beter hebben geklonken! Zet je radio hard! Zing mee! Dat is waar ze voor zijn! Als de muziek van Steven Universe een heel klein stukje van je leven is, weet dan dat ik mij heel vereerd voel. Ik hoop dat je net zoveel van dit album houdt als wij het met liefde hebben gemaakt.

Steven Universe Soundtrack: Volume 1 is verkrijgbaar in de digitale muziekwinkels en via alle grote streamingplatformen. Een complete speellijst wordt in de komende weken onthuld.

Share.

About Author

Leave A Reply

*