donderdag, mei 13

CD REVIEW: Goe Vur in Den Otto (Universal Music)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Goe Vur In Den Otto (2CD)Goe Vur in Den Otto is het huidige succesprogramma van Studio Brussel en de ontdekking van 2015. Elke zondagnamiddag kan je bij Studio Brussel terecht voor je portie vuile praat, loeiharde gitaren en dubbele bassdrums. Goe Vur In Den Otto jaagt het hardere gitaarwerk door je radio. Dat het DJ duo ook buiten de radio-ether succesvol is, blijkt door de talloze DJ-sets op events en festival. Vorig jaar wisten ze zelfs 10.000 dance fans te overtuigen op Laundry Day.

Dat “metal” een genre is dat nog goed verkoopt, bewees vorig jaar het grote succes van compilaties als “De Zwaarste Lijst” en “20 jaar Graspop”! Aangezien er geen vervolg komt op beide CD’s, wordt dit de zwaarste en beste compilatie in het genre van 2016!

Deze 2CD bundelt dan ook de heerlijkste gitaarrifs, ideaal om mee te brullen in den otto, of om thuis luchtgitaar op te spelen! Met oa. Pantera, Rammstein, Motörhead, Megadeth, Steel Panther, Rob Zombie, Anthrax, Love/Hate, Kiss, Twisted Sister, Volbeat , Skid Row, Ted Nugent, Alice Cooper, …goevurindenotto2

SLOTSOM:

Vrij eenvoudig samen te vatten deze CD: Een verzameling klassieke juweeltjes!
Goe vur in den Otto begon als een gek idee op café , maar is uitgegroeid tot zo veel meer dan een hobbyproject. Jan en Pieter-Jan draaien hardrock die naar eigen zeggen perfect is ‘vur in den otto’.
De twee grootste tegenpolen in festivalland Groezrock en Laundry Day boekten dit crazy duo! Groezrock met zijn beukende drums en gillende gitaren lijnrecht tegenover de loeiharde Beats van Laundry Day… En toch past dit duo perfect in beide concepten!
Goe Vur In Den Otto is zonder enig spoor van twijfel een waanzinnig succes dat hopelijk nog lang zal meedraaien in onze muziekwereld aangezien zij perfect de grote klassiekers met soms wat minder bekend metal werk brengen! Wat de CD betreft is dit hopelijk de eerste in een lange rij van GOE VUR IN DEN OTTO cd’s!!!
Mijn favoriete track? ook hier kunnen we weer eenvoudig blijven, alle tracks op deze verzamelaar!
DVE
copy ZALUUNIVERSAL_MUSIC_GROUP-logo-67DF6E303C-seeklogo.com
Share.

About Author

Leave A Reply

*