vrijdag, juli 10

Matthias Lens laat de John Travolta in zich los

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Matthias Lens laat met nieuwe single
‘You never can tell (C’est la vie)’
de John Travolta in zich los!

lens
Met zijn nieuwe album ‘Samen uit, samen thuis’ heeft zanger/accordeonist Matthias Lens zijn 3de Top 10 album op rij te pakken in de Ultratop albumcharts. Na zijn titelloze solo debuutalbum en de volledig instrumentale voltreffer ‘De mooiste musettes’, worden nu ook zijn Nederlandstalige bewerkingen van de grootste party classics uit de jaren ’60, ’70 en ’80 enorm gesmaakt door het grote publiek.

Matthias maakte van de titelsong van het album ‘Samen uit, samen thuis’, de Nederlandstalige bewerking van ‘Half a boy and half a man’ (Nick Lowe), een mooi succes en we kregen onlangs ook de leuke Nederlandstalige versie van ‘Under the moon of love’ (versie van Showaddywaddy) voorgeschoteld. Met zijn nieuwe single ‘You never can tell (C’est la vie)’ laat Matthias Lens de John Travolta in zich los. Deze uiterst dansbare en aanstekelijke Nederlandstalige bewerking van de gelijknamige rock-‘n-roll classic van Chuck Berry uit 1964, kende 30 jaar later een heuse revival nadat het nummer in 1994 gebruikt werd in de cultfilm ‘Pulp Fiction’ van regisseur Quentin Tarantino

Of de danspasjes ten huize Lens/Lynn even vloeiend zijn als deze van Travolta/Thurman destijds, daar hebben we het raden naar, maar dat Matthias met deze nieuwe single de dansvloeren in Vlaanderen in beweging zal krijgen, daar zijn we zeker van!

‘You never can tell (C’est la vie)’, de nieuwe single van Matthias Lens is HIER verkrijgbaar op iTunes!

‘Samen uit, samen thuis’, het nieuwe album van Matthias Lens, is fysiek verkrijgbaar in de handel en te koop op iTunes!

Share.

About Author

Leave A Reply

*