donderdag, mei 13

Nick & Simon nuchter: ‘Het is wat het is’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Voor het populairste duo van Nederland Nick & Simon is 2016 een jubileumjaar, want de band bestaat 10 jaar en dat vieren ze uitgebreid. Voor ze eind december vier keer concerteren in Ahoy Rotterdam – waarvan er nu al drie zijn uitverkocht – pakken ze nu al uit met een nieuwe cd/dvd ‘Live in Paradiso’, het boek ’10 Jaar Nick & Simon’ én een nieuwe single. Vooral deze laatste is heel bijzonder, want speciaal voor de Vlaamse fans is dat ‘Het is wat het is’ geworden, een uptempo meezinger die ook te horen gaat zijn op zaterdag 11 juni, wanneer het duo speelt in de Antwerpse Stadsschouwburg.

NS_10jaarBij onze noorderburen mogen ze inmiddels de godenstatus bereikt hebben, in Vlaanderen hebben Nick & Simon best nog een aardige weg af te leggen als het gaat om bekendheid. Alhoewel. Met hun single ‘Door jou’ scoorden ze een paar jaar geleden ook bij ons een grote hit, nadat ‘Rosanne’ die was voorgegaan. De laatste vier albums van Nick & Simon waren allemaal goed voor een top 10-notering, inclusief de cd ‘Open’ die ze in september uitbrachten. Ook op het vlak van concerten hebben Nick & Simon een groot legioen Vlaamse fans achter zich geschaard, met uitverkochte theaterconcerten in Antwerpen, Gent, Hasselt én tweemaal een uitverkochte Antwerpse Lotto Arena. In mei kwam daar ook nog eens het Casino Kursaal van Oostende bij en het ziet ernaar uit dat ze op zaterdag 11 juni opnieuw de Stadsschouwburg in Antwerpen uitverkopen. Dat wordt voor Nick & Simon weer een bijzondere avond, want samen met hun bandje spelen ze hun grootste hits en liedjes die terug te vinden zijn op hun nieuwste live verzamelaar ’Nick & Simon Live In Paradiso’. “Op 2 oktober hadden wij de eer en het genoegen om in één van de beroemdste concertzalen van de lage landen te spelen. We hebben dat concert opgenomen en dat is nu verschenen als live-cd mét een bonus-dvd, die we speciaal aan onze fans aanbieden voor de stuntprijs van €9,99. Hij is ook te koop in Vlaanderen”, klinkt het bij Nick & Simon. Samen met het album is er ook een biografie verschenen, ’10 Jaar Nick & Simon’, waarin het duo terugblikt op het voorbije decennium. Maar Nick & Simon kijken niet alleen terug op wat geweest is, ze zetten ook keihard in op Vlaanderen. “Wij komen zo graag afgereisd naar onze zuiderburen. Sterker nog, uitgerekend in ons jubileumjaar spelen wij meer in Vlaanderen dan in Nederland. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor jullie ‘Het is wat het is’ gekozen als nieuwe single. Via de social media en na afloop van ons concert in Oostende, hebben we ontzettend veel reacties gekregen op dat liedje, vandaar dat we besloten hebben om het als single uit te brengen in Vlaanderen”, zegt Nick enthousiast.

De nieuwe single ‘Het is wat het is’ van Nick & Simon, is terug te vinden op het album ‘Open’ én in een live versie op hun nieuwe cd/dvd ’Nick & Simon Live In Paradiso’. Snelle beslissers kunnen nog een kaartje kopen voor hun concert op zaterdag 11 juni in de Stadsschouwburg van Antwerpen, via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

CD ‘Nick & Simon Live In Paradiso’

Tracklist

1. Open Je Hart (Live In Paradiso)
2. Rome (Live In Paradiso)
3. Pak Van Mijn Hart (Live In Paradiso)
4. De Dag Dat Alles Beter Is (Live In Paradiso)
5. Zoveel Te Geven (Live In Paradiso)
6. Kijk Omhoog (Live In Paradiso)
7. Met Dank Aan Jou (Live In Paradiso)
8. Zonder Jou (Live In Paradiso)
9. Geef Me Deze Tijd (Live In Paradiso)
10. Het Is Wat Het Is (Live In Paradiso)
11. Open Je Ogen (Live In Paradiso)
12. Sterker Nu Dan Ooit (Live In Paradiso)
13. Hoe Lang? (Live In Paradiso)
14. Wat Had Je Gedacht (Live In Paradiso)
15. Hef Het Glas (Live In Paradiso)
16. Julia (Live In Paradiso)
17. Voelt Zo Goed (Live In Paradiso)
18. Steeds Weer (Live In Paradiso)
19. Lippen Op De Mijne (Live In Paradiso)
20. De Soldaat (Live In Paradiso)
21. Pak Maar M’N Hand (Live In Paradiso)
22. Open Je Hart (Live In Paradiso (2))
23. Leve De Vrouw (Live In Paradiso)

Biografie:

Een uitgebreide biografie van Nick & Simon kan je hier terugvinden
http://www.nickensimon.nl/biografie

Meer info op www.nickensimon.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*