woensdag, oktober 23

Pink Floyd ‘The Early Years 1965-1972’ komt uit op 11 november

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
  • Onuitgebrachte demo’s, tv-optredens en livebeelden uit de ‘Pink Floyd’ archieven
  • 6 volumes plus bonus ‘EXCLUSIVE ‘Extras’ boxen met meer dan 27 disc’s
  • Meer dan 20 onuitgebrachte songs inclusief 1967’s ‘Vegetable Man’ en ‘In the Beechwoods’
  • Geremixte en vernieuwde versies van de muziek ‘Zabriskie Point’
  • 7 uur van onuitgebrachte live-audio
  • 15 uur en 35 minuten videomateriaal inclusief concertoptredens, interviews en 3 feature films

pink floydOp 11 november 2016 brengt Pink Floyd de verzamelbox ‘The Early Years 1965-1972’ uit. Daarvoor hebben ze hun oude archieven uitgeplozen op zoek naar onuitgebrachte beelden van aan het begin van hun carrière. Het is een ongeziene verzameling geworden van 27 deluxe cd’s inclusief 7 individuele verpakkingen in boekvorm. 

De volledige box bevat tv-opnames, BBC live sessies, onuitgebrachte singles en demomateriaal van meer dan 12 uur en 33 minuten (in totaal meer dan 130 tracks) verder heb je meer dan 15u videogenot. Daarnaast vind je er meer dan 20 onuitgebrachte songs op inclusief 7u onuitgebrachte live audio met meer dan 5u concertbeelden. Je kan er ook de onuitgebrachte singles van 1976’s ‘Vegetable Man’ en ‘In The Beechwoods’ die opnieuw zijn geremixt voor release.

‘The Early Years 1965-1972’ geeft de verzamelaars de kans om de volledige evolutie van de band te horen. Je bent als het ware getuige van hun culturele revolutie dankzij hun vroegere opnames en studiosessies tot de jaren net voor de lancering van hun album ‘The Dark Side Of The Moon’, één van hun best verkochte albums aller tijden. 


Met de singles ‘Arnold Layne’ en de 20-minuten lange single ‘Echoes’ neemt Pink Floyd je mee in hun ontdekking van psychedelische progressieve rock. Je krijgt een nooit eerder beeld van hoe het verhaal rond Pink Floyd tot stand kwam. Dat verhaal start met de ontmoeting tussen Roger Waters, Richard Wright, Nick Mason en Syd Barrett die elkaar leerden kennen aan de universiteit: ‘London’s Regent Street Polytechnic’. 


Op de verzamelbox vind je unieke live concerten. Zo zijn er ook verschillende passages van Pink Floyd in België in zijn vroegere jaren zoals een optreden in Kasterlee in 1968.

bowie_2

Share.

About Author

Leave A Reply

*