vrijdag, februari 28

Robin Schulz onthult zijn nieuwe single ‘Sugar’ en gelijknamig nieuw album

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe single Sugar – beschikbaar vanaf vandaag
Nieuw album Sugar – beschikbaar vanaf 18 september

Robin Schulz - albumSUGAR (PRE-COVER) 1400pxZijn debuutalbum Prayer leverde een waaier aan monsterhits af en vestigde Robin Schulz als één van de meest internationaal succesvolle Duitse artiesten van de afgelopen 20 jaar! Vandaag is de superster DJ en producer klaar om zijn langverwachte opvolger bekend te maken. Exact één jaar na zijn doorbraak debuut kondigt Schulz zijn nieuwe album Sugar aan. Vanaf 18 september is het album beschikbaar in ons land.
Zijn wereldwijde #1 hit Headlights (feat. Ilsey) gaf ons al een voorsmaakje van het nieuwe album. Vandaag trakeert hij ons op zijn nieuwste single Sugar, een featuring met de 19 jarige Canadese zanger Francesco Yates. Yates wordt beschouwd als ‘the next big thing’, wiens stem geprezen wordt door o.a. Pharrell Williams en Justin Bieber.

Wie vandaag het nieuwe album vooruitbesteld via iTunes, ontvangt onmiddellijk de gelijknamige nieuwe single Sugar.

Dé hit van vorig jaar Prayer In C was de iTunes #1 in meer dan 40 landen, in meer dan 17 landen de absolute #1 in nationale single charts en streamde meer dan 288 miljoen keer. Dit was slechts het begin: Waves (ft. Mr. Probz) leverde hem een Grammy nominatie op, Sun Goes Down (ft. Jasmine Thompson) streamde meer dan 70 miljoen keer en zijn debuutalbum Prayer werd in zijn thuisland bekroond met een ECHO award voor beste ‘Dance Nationaal’. Na zijn recente tournee doorheen de Verenigde Staten, Canda, Zuid-Afrika en Australië, zakt Schulz volgende week af naar ons land voor Tomorrowland.

Share.

About Author

Leave A Reply

*