vrijdag, juli 10

Sam Sparro – ‘Hands Up’ single

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Australische singer-songwriter Sam Sparro laat opnieuw van zich horen met ‘Hands Up’, een aanstekelijk nummer waarin hij de groeiende onrust en onrechtvaardigheid in de wereld in vraag stelt en op zoek gaat naar gemoedsrust. Kortom, een protestsong in een party jam jasje. Beluister ‘Hands Up’ hier:

Na zijn samenwerking met Plastic Plates voor ‘Stay In Love’ is er nu dus nieuw materiaal van Sparro zelf beschikbaar met de belofte dat er nog meer volgt. De nieuwe single ‘Hands Up’ ging in première op BBC Radio 1 en kondigt meteen ook de komst van het EP ‘Quantum Physical Volume 2’ aan, later dit jaar.

Sparro scoorde een wereldhit met ‘Black And Gold’ en het leverde hem meteen een Grammy nominatie voor ‘Best Dance Recording’ op. Ook de platinum bekroonde nummer 1-hit ‘Happiness (The Magician Remix)’ ging de geschiedenis in als dé zomerhit van 2012. Zijn debuutalbum ‘Sam Sparro’ behaalde goud in de UK en ook de opvolger ‘Return To Paradise’ werd enthousiast onthaald, gevolgd door de EP ‘Quantum Physical Volume 1’.

Sparro legt een indrukwekkend palmares aan samenwerkingen en co-writes voor met oa. Nile Rodgers, Mark Ronson, Basement Jaxx, Adam Lambert, The Bloody Beetroots, Isabella Summers (Florence + The Machine), … en leverde remixen af voor oa. Sky Ferreira, OK Go, Penguin Prison, Kimbra en anderen. Daarnaast trakteert hij zijn fans regelmatig op pareltjes van covers waaronder ‘Get Lucky’ (Daft Punk), ‘What’s Love Got To Do With It’ (Tina Turner), ‘Love Never Felt So Good’ (Michael Jackson & Justin Timberlake), ‘Rock The Boat’ (Aaliyah), ‘Gypsy Woman’ (Crystal Waters), ….

Sam Sparro ‘Hands Up’
iTunes: http://hyperurl.co/SamSparroHandsUp
Soundcloud: http://bit.ly/1ONaCKG

Sam Sparro online
Official website
Twitter
Facebook
Instagram
Soundcloud

Share.

About Author

Leave A Reply

*