vrijdag, juli 10

VICKY LEANDROS LIVE IN OOSTENDE MET JUBILEUMCONCERT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

VICKY LEANDROS – LIVE 2016
Das Leben und Ich – 50 jaar op de planken

vicky leandros 306
Vijftig jaar in de spotlights: dat is een prestatie die slechts weinigen de Duits-Griekse zangeres Vicky Leandros al hebben voorgedaan. In 2016 gaat ze met haar „Das Leben und ich”-show op tournee om het bijzondere jubileum te vieren en talrijke hoogtepunten uit haar immense carrière live met haar publiek te delen.
Het verhaal van Vassiliki Papathanasiou – Vicky Leandros dus – begint al in 1965, als haar debuutsingle „Messer, Gabel, Schere, Licht” uitkomt. Twee jaar later mag ze voor Luxemburg aantreden in het Eurovisie Songfestival, waar ze ‚maar’ op de vierde plaats eindigt met „L’amour est bleu”. In 1972 probeert ze het nog een keer, met „Après toi”. Ze kaapt daarmee niet alleen de eerste plaats weg op het Songfestival, maar wordt met 8 miljoen verkochte exemplaren van de single in één klap ook de best verkopende artiest wereldwijd op dat moment.
Sindsdien is Vicky Leandros een echte wereldster, met ontelbare hits op haar palmares en meer dan 50 miljoen verkochte cd’s op haar naam.
Maar ook na al die jaren op het podium, maakt ze er geen geheim van dat ze nog steeds kriebels in de buik heeft als ze op de bühne mag staan. Die ongelofelijke‚ goesting’ zorgt ervoor dat ze haar publiek telkens weer een onvergetelijke avond weet te bezorgen, en dat zal ook tijdens haar tournee in 2016 niet anders zijn.

VICKY LEANDROS STAAT MET HAAR JUBILEUMCONCERT ‘DAS LEBEN UND ICH’ LIVE IN KURSAAL OOSTENDE OP VRIJDAG 13 MEI 2016. TICKETS & INFO VIA WWW.SHERPA.BE OF OP 070/225 600 (MAX. €0,30/min).

Dit concert is een organisatie van Concertevents ism Benelive Entertainment.

Share.

About Author

Leave A Reply

*