Movie reviews

MOVIE NEWS: Inside Out 2

juni 27, 2024

MOVIE REVIEW: The Witches (WHV)

juni 2, 2021

Happiest Season: een unieke, nieuwe kerstfilm die meteen tot in de huiskamers komt

juni 2, 2021

MOVIE REVIEW: Avenue 5 – 11/12 (WHV)

juni 2, 2021

MOVIE REVIEW: Prodigal Son (WHV)

juni 2, 2021

Gerelateerde Onderwerpen

In De Kijker

Injustice™ 2 voor mobiel nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Het beste spel op het gebied van gevechten en beelden keert terug met een krachtig vervolg op Injustice™: Gods Among Us van NetherRealm Studios voor mobiel  

Injustice 2 (Mobile game)

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt dat Injustice 2 voor mobiel, het vervolg op de razende populaire game Injustice™: Gods Among Us, nu gratis kan worden gedownload op iPad, iPhone en Android-apparaten. In Injustice 2 voor mobiel, ontwikkeld door het bekroonde ontwikkelingsteam van NetherRealm Studios, nemen bekende superhelden en superschurken van DC Comics het tegen elkaar op in spectaculaire 3-tegen-3-gevechten. Het spel bevat ongeëvenaarde beelden, een uitgebreide lijst personages, uitdagende nieuwe bewegingen en intuïtieve gameplay voor gevechten.

“Voor Injustice 2 heeft het team keihard gewerkt om voort te bouwen op een reeds succesvolle mobiele game en een nieuwe vechtspelervaring te bieden voor mobiele apparaten,” aldus Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “We verheugen ons erop onze fans kennis te laten maken met een aantal van onze favoriete nieuwe functies, waaronder betere speciale moves en gevechten en een verbeterde verhaalmodus, die in hoofdstukken bekend zal worden gemaakt.”

Nieuwe meeslepende verhaallijn

Injustice 2 voor mobiel bouwt voort op de populaire game Injustice™: Gods Among Us met nieuwe en betere gevechten, een meeslepende verhaallijn, spannende elementen voor alle soorten spelers en ongekende aanpassingsopties. In Injustice 2 voor mobiel, speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten, kunnen spelers helden en schurken langs de 'gevechtslijn' verplaatsen, sprong- en hurkaanvallen uitvoeren en geavanceerde indelingstechnieken toepassen met projectielen, en dat allemaal via touchscreenbesturing. Nieuwe elementen bieden een nieuwe en uitdagende manier van spelen, zoals een 'Operatie'-modus waarin spelers personages op missies kunnen sturen en een nieuwe 'Arena'-modus voor spannende PvP-actie.

injustice-2-mobile-version-in-may-confirmed-horrific-scarecrow-green-arrow-discussed
Mobile but Fun!

Net als Injustice™ 2 voor consoles bevat Injustice 2 voor mobiel een uniek uitrustingssysteem waarin spelers worden aangemoedigd om uitrustingen te verzamelen, upgraden en aan te passen voor hun favoriete personages. Daarnaast kunnen spelers dankzij de platformoverkoepelende functie in het consolespel dagelijkse doelen voltooien om op beide platforms speciale beloningen te verdienen in het spel.