woensdag, juni 23

Aftrap voor een zomer vol voetbal met “Toon Cup” van Cartoon Network

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Cartoon Network viert de start van het WK vrouwenvoetbal met nieuwe personages in de Toon Cup-app.

De app scoorde goed tijdens het WK in 2018 met 72 miljoen gespeelde wedstrijden en gemiddeld meer dan vijftien minuten verblijftijd in de app. De app is tot op heden maar liefst 20,5 miljoen keer gedownload.

Na de meest recente update zijn er nieuwe spelers toegevoegd aan het team waaronder Kelsey (Craig of the Creek) en Raven (Teen Titans Go!). Zij sluiten zich aan bij trouwe aanhangers van de Toon Cup: Blossom, Bubbles en Buttercup (The Powerpuff Girls), Marceline en prinses Bubblegum (Adventure Time) en Anais (The Amazing World of Gumball). Ook maakt een nieuwe scheidsrechter haar debuut op het veld, namelijk Gumball’s moeder Nicole.

Marc Goodchild, Head of Digital Content Strategy & Product vertelt: “We waren heel blij met de grote betrokkenheid tijdens het WK in 2018. Met de nieuwe facetten, functionaliteiten en de extra talen en landen hebben wij een nog hogere verwachting voor de voetbalkoorts dit jaar.

Net als het WK vrouwenvoetbal houdt ook de Toon Cup dit jaar een eigen Cartoon Network toernooi, tot 31 juli aanstaande. Met versgemaaide velden en opgewarmde spelers trappen Cartoon Network en Toon Cup het voetbalseizoen af!

Share.

About Author

Leave A Reply

*