zaterdag, juni 6

Boomerangs Make and Race mobiele app nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

makeHeb je jezelf ooit afgevraagd hoe goed Scooby-Doo kan racen? Je komt het nu te weten dankzij Boomerangs Make and Race, gebaseerd op diens populaire Great Paper Chase web game. De mobiele app laat de gebruiker toe zijn eigen zeepkist in elkaar te knutselen en rond te rijden met allerlei bekende Boomerang-personages uit onder meer Scooby-Doo, Wacky Races en The Tom and Jerry Show. Meer dan enkele veegbewegingen zijn er niet nodig om een eigen racewagen samen te stellen met knotsgekke accessoires, die te schilderen en deze uit te testen in een reeks zeepkistraces.

Make and Race geeft kinderen de kans te kiezen tussen een mix van raceduo’s, gaande van Scooby-Doo en Shaggy, tot Dastardly en Muttley en zelfs Tom en Jerry. Eens een duo gekozen, kunnen ze in ‘The Garage’ (volledig in het thema van de gekozen Boomerang-personages) creatief omgaan met kleuren en met behulp van verf, borstels en stiften hun zeepkist ‘tunen’ alvorens aan de race te beginnen.

Wie drie races na elkaar wint, speelt nieuwe levels vrij en zal worden beloond met nieuwe onderdelen en accessoires om de wagen mee te pimpen!

Make and Race is nu gratis downloadbaar voor iOS en Android. Kinderen kunnen hun favoriete, komische duo’s Scooby-Doo en Shaggy en Tom en Jerry in de week aan het werk zien op Boomerang.

Over Boomerang
Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten als Scooby-Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes en The Flintstones. Boomerang zal ouders doen verlangen naar de dagen van weleer, terwijl een nieuwe generatie zich zal verheugen op de doldwaze avonturen van Pink Panther, Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races en Bugs Bunny. Boomerang is beschikbaar via 12 feeds in 13 talen. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl.
Share.

About Author

Leave A Reply

*