woensdag, juni 23

CARTOON NETWORK EN SUNDAYTOZ RELEASEN WE BARE BEARS MATCH3 REPAIRS WERELDWIJD VOOR iOS EN ANDROID SMARTPHONES EN TABLETS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Speel spannende match-3 puzzels en neem missies aan om Grizz, Panda en Ice Bear te helpen hun huis op te knappen!

Cartoon Network en de Koreaanse game-ontwikkelaar SundayToz hebben We Bare Bears Match3 Repairs gelanceerd, een nieuwe match-3 puzzelgame gebaseerd op Cartoon Network’s populaire animatieserie We Bare Bears. De serie gaat over drie berenbroers die proberen te leven in de mensenwereld.

Help Grizz, Panda en Ice Bear hun grot op te knappen met uitdagende match-3-stijl gameplay en unieke missies, zoals het redden van zeehonden, het vinden van verborgen dieren in het wild, het activeren van drones enzovoorts. Gebruik power-ups zoals krabben, stinkdieren en Ice Bear’s Vacuum Pal om grote combo’s te verdienen.

Versier de grot van de beren en andere gebieden, zoals de camping en het Food Truck Park, met speciale items en objecten die je tijdens het avontuur verzamelt.

De mobiele game, gelanceerd in Korea in januari 2018 als We Bare Bears: The Puzzle, was nummer 1 in zowel de Apple App store en Google Play bij release en heeft bijna 3 miljoen downloads in de regio behaald en staat nog altijd in de top tien voor puzzelgames.

We Bare Bears Match3 Repairs is vanaf vandaag gratis te downloaden met in-app aankopen via de App Store en Google Play voor Android smartphones en tablets.

Share.

About Author

Leave A Reply

*